ΙΝΤΕΡ

Νέες "σειρήνες" για Ίντερ και Κάμπελ

Νέες "σειρήνες" για Ίντερ και Κάμπελ

Οι ιταλικές "σειρήνες" για τον Τζόελ Κάμπελ ακούγονται ολοένα και πιο δυνατά, με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα για το ενδιαφέρον της Ίντερ να πληθαίνουν.

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν έχει βρει το ρόλο που θα ήθελε στην Άρσεναλ. Αλλιώς τα περίμενε το καλοκαίρι μετά το πολύ καλό Μουντιάλ που έκανε και την εμπιστοσύνη που (αρχικά) του έδειξε ο Αρσεν Βενγκέρ, διατηρώντας τον στο ρόστερ των "κανονιέρηδων".

Ο 22χρονος ψάχνει την θέση του στην ομάδα, δεν παίζει όσο θα ήθελε και λογικό είναι να κοιτάζει και αλλού για το μέλλον του. Την ίδια στιγμή, η Ίντερ θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της και να αυξήσει την δυναμική της, με τον Κοσταρικανό να είναι στο στόχαστρό της.

Ένα ακόμη δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον των "νερατζούρι" για τον άλλοτε δεξιό χαφ του Ολυμπιακού, σε συνέχεια άλλων που προηγήθηκαν στην γειτονική χώρα. Ο Κάμπελ αρέσει στον Βάλτερ Ματσάρι και η Ίντερ θα προσπαθήσει τον Γενάρη να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα γράφει και για τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος επίσης δεν παίζει πολύ στους Λονδρέζους και είναι παίκτης που βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και έχει την ποιότητα να βοηθήσει μια ομάδα του μεγέθους και των απαιτήσεων της Ίντερ.

Μένει να δούμε πως θα κινηθεί ο Τοχίρ τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι, με την περίπτωση του Κάμπελ πάντως να έχουν γραφτεί πολλά. Όπως λέει άλλωστε και μια γνωστή ρήση "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ