ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Να αυξήσουμε τα έσοδα"

20050207 - MILANO - SPR - CALCIO: INTER; MORATTI, DOPO INGENUITA' GRAN CARATTERE. Il patron dell'Inter, Massimo Moratti, al suo arrivo in Lega Calcio per partecipare all'incontro dei presidenti con i due candidati alla presidenza federale, oggi a Milano. 
MATTEO BAZZI - ANSA - KRZ
20050207 - MILANO - SPR - CALCIO: INTER; MORATTI, DOPO INGENUITA' GRAN CARATTERE. Il patron dell'Inter, Massimo Moratti, al suo arrivo in Lega Calcio per partecipare all'incontro dei presidenti con i due candidati alla presidenza federale, oggi a Milano. MATTEO BAZZI - ANSA - KRZ ANSA

Με αφορμή την επικείμενη πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της Ίντερ ο Μάσιμο Μοράτι δήλωσε πως οι "νερατζούρι" θα πρέπει να αυξήσουν τα έσοδά τους, ενώ εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο το ιταλικό ποδόσφαιρο περνάει περίοδο κρίσης.

Στα χέρια του Ερίκ Τοχίρ θα περάσει η Ίντερ εντός των επόμενων εβδομάδων όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Ο Μάσιμο Μοράτι έχει συμφωνήσει με τον Ινδονήσιο για το 70% των μετοχών και ο Ιταλός επιχειρηματίας προσπάθησε μέσω της "Gazzetta dello Sport" να εξηγήσει την επιλογή του.

"Δρω με γνώμονα το καλό των οπαδών. Η Ίντερ θα μπορεί στη συνέχεια να διοικηθεί με έναν νέο τρόπο. Δεν έχει να κάνει με την επιβίωση του συλλόγου, αλλά πρόκειται για μία καινοτομία. Η Ίντερ πρέπει να γίνει ακόμα μεγαλύτερο brand name προκειμένου να έχουμε ένα μέλλον το ίδιο λαμπρό με το παρελθόν. Αφήνουμε πίσω μας τη νοσταλγία και κοιτάμε το μέλλον".

Ακόμη προσέθεσε: "Για χρόνια το ιταλικό ποδόσφαιρο κυριαρχούσε στην Ευρώπη, αλλά ποτέ δε δίναμε σημασία στο να επεκταθούμε εκτός της χώρας μας με αποτέλεσμα να μας κοστίσει. Ο κόσμος αναφέρεται στα χρέη, αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι τα έσοδα. Για τα έσοδα που θα έχουμε ανησυχώ. Με τους Ασιάτες θα ανοίξει μία νέα αγορά".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ