ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο νίκησε την Ίντερ

Ο Μουρίνιο νίκησε την Ίντερ
© REUTERS

Η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Ίντερ σε φιλική αναμέτρηση στις ΗΠΑ, με τον Μουρίνιο να τίθεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά με τους "νερατζούρι" μετά το τρεμπλ του 2010. Γκολάρα ο Όσκαρ (video).

Στο ντεμπούτο της στο Guinness International Champions Cup, η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει της έναρξης της Premier League καθώς επιβλήθηκε 2-0 επί της Ίντερ στο "Lucas Oil Stadium" της Ιντιανάπολις.

Το σκορ για τους Λονδρέζους άνοιξε στο 13' ο Όσκαρ με εντυπωσιακό δεξί σουτ έξω από την περιοχή (ύστερα από ασίστ του Μόουζες σε αντεπίθεση των "μπλε), ενώ το 2-0 έγινε στο 28' με εύστοχο πέναλτι του Αζάρ, με την ανατροπή του Ραμίρες από τον Περέιρα να έχει γίνει πάντως εκτός περιοχής.

Ο Μουρίνιο νίκησε την Ίντερ
© REUTERS

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι (γνώρισε την πρώτη του ήττα στον πάγκο των "νερατζούρι") προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στο 58' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καμπανιάρο για σκληρό φάουλ στον Τζον Τέρι και έτσι η Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη φιλική νίκη.

Μουρίνιο: "Αυτό που μετράει είναι η νίκη με τη Χαλ"

Αυτή ήταν η 4η νίκη για τους Λονδρέζους σε ισάριθμα φιλικά ματς, διατηρώντας έτσι το 100% ρεκόρ του Μουρίνιο στη δεύτερη θητεία του στο τιμόνι τους, με τον Πορτογάλο όμως να είναι κατηγορηματικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε:

"Μετράμε 4 στα 4 αλλά έχουμε μηδέν πόντους. Το ματς που πρέπει να κερδίσουμε είναι με τη Χαλ", δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος φυσικά στην πρεμιέρα της φετινής Premier League, που βρίσκει την Τσέλσι να αντιμετωπίζει στις 18 Αυγούστου την ομάδα του Στιβ Μπρους.

Το αρχικό σχήμα της Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες, Φαν Χίνκελ, Αζάρ, Όσκαρ, Μόουζες, Λουκακού

Μπήκαν ως αλλαγή οι: Σβάρτσερ, Μπερτράντ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Εσιέν, Όμπι Μίκελ, Τόρες, Μάτα, Ντεμπά Μπα

Το αρχικό σχήμα της Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν, Ναγκατόμο, Γκουαρίν, Καμπιάσο, Άλβαρες, Περέιρα, Παλάσιο, Ικάρντι

Μπήκαν ως αλλαγή οι: Καρίτσο, Ζόναθαν, Κίβου, Κουζμάνοβιτς, Καπέλο

Θεατές: 41.983

Τσέλσι - Ίντερ 2-0 (Goals)

Ο Μουρίνιο νίκησε την Ίντερ
© AP

Ο Όσκαρ έχει μόλις ανοίξει το σκορ για την Τσέλσι με έξοχη προσπάθεια

Ο Μουρίνιο νίκησε την Ίντερ
© AP

Ο Αζάρ σφραγίζει τη νίκη για την ομάδα του Μουρίνιο με χτύπημα από την άσπρη βούλα

Ο Μουρίνιο νίκησε την Ίντερ
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMA

Το σκληρό μαρκάρισμα του Καμπανιάρο στον Τέρι προκάλεσε γενική σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου...

Ο Μουρίνιο νίκησε την Ίντερ
© AP

Ο Χουάν Μάτα υπογράφει στη φανέλα ενός οπαδού λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Ίντερ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ