ΙΝΤΕΡ

"Δεν θα περιμένουμε τον Σνάιντερ"

"Δεν θα περιμένουμε τον Σνάιντερ"

Ο Γουέσλι Σνάιντερ δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόταση της Γαλατάσαραϊ και άνθρωπος της δήλωσε πως κοιτάζουν πλέον εναλλακτικές περιπτώσεις. "Ο Ράικαρντ μπλόκαρε τη μεταγραφή", γράφει η Milliyet.

Η Γαλατάσαραϊ είχε δώσει τελεσίγραφο στον Γουέσλι Σνάιντερ να απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (το ίδιο του ζήτησε και ο Μάσιμο Μοράτι) όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ, και πλέον οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου εκφράζουν τη δυσπιστία τους για την υλοποίηση της μεγάλης μεταγραφής.

"Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε τον Σνάιντερ να έρθει στην ομάδα μας αν δεν το θέλει. Και με τον Κακά το ίδιο έγινε.

Δοκιμάσαμε τα πάντα για να τον πάρουμε όμως δεν κατέστη δυνατό", δήλωσε σε ιταλική ιστοσελίδα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γαλατά, Σεμίχ Χαζνεντάρογλου, και πρόσθεσε:

"Δεν θα περιμένουμε τον Σνάιντερ"

"Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Ίσως ένας παίκτης της δικής του κλάσης προτιμάει να παίξει στην Ισπανία.

Ο Σνάιντερ θα πρέπει να απαντήσει το συντομότερο δυνατόν, έχουμε δοκιμάσει τα πάντα.

Δεν μπορούμε να δίνουμε 5 στους άλλους παίκτες όταν εκείνος παίρνει 10. Ίσως απαντήσει σήμερα (15/1) αλλά όλη το σίριαλ δεν είναι καλό για μας. Για αυτό το λόγο ίσως ψάξουμε για μία εναλλακτική".

Οι δηλώσεις αυτές δεν σημαίνουν πάντως σε καμία περίπτωση πως η Γαλατά εγκαταλείπει την περίπτωσή του, με έναν άλλο παράγοντα των Τούρκων να επισημαίνει πως η προσπάθειά τους να φέρουν τον Σνάιντερ "μπορεί να διαρκέσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας".

"Δεν θα περιμένουμε τον Σνάιντερ"

Σύμφωνα πάντως με σημερινό ρεπορτάζ της "Milliyet", ένας από τους λόγους που ο Σνάιντερ διστάζει να πάρει την απόφαση να πάει στην Τουρκία ακούει στο όνομα... Φρανκ Ράικαρντ!

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο 28άχρονος Ολλανδός άσος επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του ο οποίος έχει καθήσει στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ (Ιούνιος 2009-Οκτώβριος 2010), με τον δεύτερο όμως να μη δίνει καθόλου καλές "συστάσεις"...

Συγκεκριμένα, του έκανε λόγο για καθυστέρηση στις πληρωμές, "δύσκολα" αποδυτήρια και έλλειψη επαγγελματισμού από πλευράς παικτών, συμβάλοντας έτσι στο να "τρενάρει" ο Σνάιντερ την ανακοίνωση της απόφασή του για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ