ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κόντε: "Να πάρουν το δίπλωμα του διαιτητή"

Κόντε: "Να πάρουν το δίπλωμα του διαιτητή"

Ξέσπασε κατά του διαιτητή Μάρκο Γκουίντα ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως και τυφλός θα έβλεπε το πέναλτι στην επίμαχη φάση με τον Αντρέα Γκράνκβιστ. Με τον Ναπολιτάνο διαιτητή τα έβαλε και ο Τζουζέπε Μαρότα.

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις της Γιουβέντους λόγω της διαιτησίας που είχαν στο παιχνίδι με την Τζένοα.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας σταραβοπάτησαν και υπαίτιος κατ' αυτούς ήταν ο διαιτητής Μάρκο Γκουίντα, ο οποίος αποφάσισε να μην δώσει πέναλτι στις καθυστερήσεις, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντρέα Γκράνκβιστ, κάτι που εξόργισε τους "μπιανκονέρι"

"Ο διαιτητής θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του. Ακόμα και τυφλός θα το έβλεπε. Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις το δίπλωμα του διαιτητή. Δεν μπορώ να ανεχθώ αυτό που έγινε.

Ακόμα και ο επόπτης γραμμής είπε πως ήταν πέναλτι. Νομίζω πως σε αυτές τις περιπτώσεις το να πεις "ντροπή σου" είναι το λιγότερο που μπορείς" είπε ο Κόντε και προσέθεσε:

"Μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος δεν έχει δει το περιστατικό, αλλά το να ακούω πως ο διαιτητής δεν αισθανόταν πως είναι πέναλτι δεν είναι φυσιολογικό. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα συμπεριφερόμουν καλά και στο πλαίσιο του fair play, αλλά παράγινε. Η Πάρμα είπε κάποτε πως μπορούν να διαμαρτύρονται όλοι εκτός της Γιουβέντους. Τώρα τα περιστατικά μπορούν να τα δουν όλοι".

Βολές κατά του διαιτητή εξαπέλυσε και ο διευθυντής της "γηραιάς κυρίας", Τζουζέπε Μαρότα: "Ο διαιτητής είναι από τη Νάπολι και ίσως αισθάνθηκε πως ήταν υπό πίεση. Είναι νέος και θα ήταν δύσκολο παιχνίδι για εκείνον. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ένας διαιτητής από το Τορίνο είχε οριστεί σε παιχνίδι της Νάπολι".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ