ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η ατάκα του Αλέγκρι για τον τελικό του Champions League

Η ατάκα του Αλέγκρι για τον τελικό του Champions League

Η Γιουβέντους πήρε πανηγυρική πρόκριση μέσα στη Φλωρεντία για τον τελικό του Coppa Italia και ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν έκρυψε τις φετινές φιλοδοξίες της ομάδας του που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του CL.

Αυτή η Γιουβέντους δεν... παίζεται . Η "βέκια σινιόρα" παρατάχτηκε στο "Αρτέμιο Φράνκι" χωρίς Μπουφόν, Πίρλο, Πογκμπά, Τέβες, Γιορέντε, Λίχτσταϊνερ και με το εις βάρος της 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο Τορίνο παρόλα αυτά όχι μόνο έκανε τη μεγάλη ανατροπή αλλά θριάμβευσε με 3-0 επί της Φιορεντίνα και πήρε πανάξια το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας .

Εκεί θα διεκδικήσει το 10ο τρόπαιο στην ιστορία της στο θεσμό (αν τα καταφέρει θα έχει το δικαίωμα να προσθέσει ένα ασημένιο αστέρι στη φανέλα της) όμως πέρα από τον τελικό της 7ης Ιούνιου στο "Olimpico" της Ρώμηςμε αντίπαλο μία εκ των Νάπολι ή Λάτσιο η τρις πρωταθλήτρια Ιταλίας θα θελήσει προηγουμένως να παραστε σε έναν ακόμα τελικό.

Ο λόγος φυσικά για αυτόν του Champions League ο οποιός είναι προγραμματισμένος μία ημέρα νωρίτερα (6 Ιουνίου) στο Βερολίνο, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υπενθυμίζει την μικρή χρονική απόσταση των δύο τελικών στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τους "βιόλα".

Η ατάκα του Αλέγκρι για τον τελικό του Champions League

"Είμαστε σε ένα καθοριστική σημείο μέσα στη σεζόν, είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και μας απομένουν τέσσερις νίκες για να πάρουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Χρειάζεται υπομονή και γενναιότητα ενώ μας περιμένει και η Μονακό στα προημιτελικά του Champions League που είναι μία αντίπαλος πιο δύσκολη απ'ότι σκέφτεται ο κόσμος.

Θα ήταν ωραίο να μεταθέσουμε την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας (αυτό θα γίνει υποχρεωτικά αν η Γιουβέντους φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League) αλλά θα είναι δύσκολο", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του τεχνικού των "μπιανκονέρι", ο οποίος για το παιχνίδι δήλωσε:

Η ατάκα του Αλέγκρι για τον τελικό του Champions League

"Η κάθε σεζόν κρίνεται σε αυτό το χρονικό σημείο, η ομάδα είναι καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αξίζουν συγχαρητήρια στο επιτελείο των γυμναστών. Έχουμε βελτιωθεί όσον αφορά στο παιχνίδι μας και στην ταχύτητα με την οποία κυκλοφορούμε τη μπάλα.

Δεν ήταν εύκολη η αποστολή μας απέναντι στη Φιορεντίνα η οποία παίζει έξοχο ποδόσφαιρο, πήγαμε πολύ καλά στο επιθετικό κομμάτι, στην κυκλοφορία της μπάλας και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι".

Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-3 (Highlights)

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ