ΙΤΑΛΙΑ

Στον τελικό η Γιουβέντους

Στον τελικό η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους πέρασε με επιβλητικό τρόπο από τη Φλωρεντία, επικράτησε στη ρεβάνς με 3-0 της Φιορεντίνα και περιμένει τον αντίπαλό της, στον τελικό του Coppa Italia.

Με σκόρερ τους Μάτρι, Περέιρα και Μπονούτσι, η "Γηραιά Κυρία" δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει από το "Στάντιο Αρτέμιο Φράνκι", να νικήσει με 3-0 τη Φιορεντίνα για τη ρεβάνς των ημιτελικών και να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Γιουβέντους έδειξε από νωρίς, ότι ήταν αποφασισμένη να βρεθεί στον τελικό του Coppa Italia. Μόλις στο 21ο λεπτό, ο Μάτρι, άνοιξε το σκορ.

Ένα λεπτό πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Μοράτα έκανε το σουτ, ο Νέτο απέκρουσε, κι ο Ρομπέρτο Περέιρα πήρε το ριμπάουντ και διεύρυνε το προβάδισμα, για τη "Γηραιά Κυρία".

Στο 59', ο Μπονούτσι μετά από εκτέλεση κόρνερ, διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ της Γιουβέντους, απέναντι σε μία Φιορεντίνα που έδειχνε να μοιάζει χαμένη.

Η Γιουβέντους θα περιμένει τον αντίπαλό της, από τη ρεβάνς ανάμεσα σε Νάπολι και Λάτσιο, που διεξάγεται, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Τον τελικό πάντως θα χάσει ο Άλβαρο Μοράτα, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα όταν κι αποβλήθηκε στο 87ο λεπτό.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Σάβιτς, Ροδρίγκες (83' Τόμοβιτς), Μπασάντα, Ακουιλάνι, Χοακίν (66' Ντιαμάντι), Φερνάντες, Μπόρχα Βαλέρο, Αλόνσο, Γκόμεζ (72' Μπαμπακάρ), Σαλάχ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Παντόιν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Στουράρο, Μαρκίζιο, Βιδάλ, Περέιρα (83' Ογκμπόνα), Μάτρι (75' Κομάν, 89' Γιορέντε), Μοράτα.

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

Μ.Τρίτη

Φιορεντίνα - Γιουβέντους [ 2-1] 0-3 (21' Μάτρι, 44' Περέιρα, 59' Μπονούτσι)

Μ.Τετάρτη

Νάπολι - Λάτσιο (21:45) [ 1-1]

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ