ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιελίνι: "Δεν σκέφτομαι το τρεμπλ"

Κιελίνι: "Δεν σκέφτομαι το τρεμπλ"

Η Γιουβέντους νίκησε 3-0 την Φιορεντίνα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Στις δηλώσεις του ο αμυντικός της Γιούβε Τζόρτζιο Κιελίνι, τόνισε ότι δεν περίμενε τόσο εύκολη πρόκριση.

Η Γιουβέντους νίκησε 3-0 την Φιορεντίνα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι παίκτες του Μάσιμο Αλέγκρι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους "βιόλα" και πλέον οι φίλαθλοι της "Μεγάλης Κυρίας" ονειρεύονται το τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ).

Ο αμυντικός της Γιουβέντους Τζόρτζιο Κιελίνι δεν φθάνει τόσο μακριά και σκέφτεται τον επόμενο αγώνα της Γιουβέντους.

" Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αμυντικές αδυναμίες της Φιορεντίνα. Δεν περίμενα ένα τόσο καλό αποτέλεσμα με τόσους βασικούς παίκτες εκτός αποστολής. Οι νίκες μας βοηθάνε στην αυτοπεποίθηση μας. Οι τελευταίες εβδομάδες μας έχουν βοηθήσει να κάνουμε σημαντικές νίκες τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη.

Καταλαβαίνω τους φιλάθλους μας που ονειρεύονται το τρεμπλ αλλά περισσότερο γράφεται στις εφημερίδες και λιγότερο βρίσκεται στο μυαλό μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να σκεφτόμαστε το παρών και τους επόμενους αγώνες και όχι το βραβείο στο τέλος της σεζόν".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ