ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Colpo grosso με Σάντσες

Colpo grosso με Σάντσες

Την περίπτωση του Αλέξις Σάντσες της Μπαρτσελόνα φέρεται να εξετάζει η Γιουβέντους, η οποία έχει και έναν κρυφό άσο στο μανίκι. Διαβάστε αναλυτικά.

Μπορεί να υπάρχει πολύς καιρός μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο και η Γιουβέντους να είναι μέσα στους δύο από τους τρεις στόχους της (πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά ταυτόχρονα τρέχει και κάποιες μεταγραφικές περιπτώσεις.

Ο Φερνάντο Γιορέντε είναι ήδη κλεισμένος και θα καλύψει το μεγάλο κενό στην κορυφή της επίθεσης, όμως, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ιταλίας σκέφτονται και άλλες βελτιωτικές κινήσεις.

Σε αυτή τη λογική είναι και ο Αλέξις Σάντσες, το όνομα του οποίου έχει πέσει στο τραπέζι σύμφωνα με την "Tuttosport". Οι "μπιανκονέρι" και ο τεχνικός τους διευθυντής, Τζουζέπε Μαρότα, εκτιμούν πάρα πολύ τον Χιλιανό, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ιταλία με τη φανέλα της Ουντινέζε.

Στην Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να παίξει τόσο καλά όσο αναμενόταν και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να καλοβλέπουν την περίπτωσή του στη Γιουβέντους. Επιπλέον, οι Ιταλοί ποντάρουν πολλά και στη σχέση του με τον συμπατριώτη του Αρτούρο Βιντάλ. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και ήδη ο 25χρονος μέσος έχει αρχίσει το... ψηστήρι στον περιφερειακό επιθετικό της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ