ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Xρυσοφάκης: "Μας έλειψε η Σούπερλιγκα"

Xρυσοφάκης: "Μας έλειψε η Σούπερλιγκα"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Χρυσοφάκης δήλωσε ότι η Β' Εθνική ήταν μια απλή παρένθεση για τον Εργοτέλη και ότι υπάρχει αισιοδοξία για μία πετυχημένη πορεία στην Σούπερλίγκα.

Ο Χρήστος Χρυσοφάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης "Athleticradio" για την επιστροφή του Εργοτέλη στην Σούπερλίγκα.

Αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, την επέκταση του συμβολαίου του αλλά και για τον νέο προπονητή τον Γιάννη Πετράκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Χρυσοφάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης "Athletic Radio".

Για την περσινή σεζόν, στην οποία κατόρθωσε ο Εργοτέλης να πάρει την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα:
" Ήταν μία χρονιά δύσκολη και αρκετά κοπιαστική. Είχαμε την ευκαιρία όμως να την ζήσουμε και αυτήν την κατηγορία και τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα αυτό κρίνεται στην δύναμη και το πάθος. Πολλές ομάδες για να μας αντιμετωπίσουν έπαιξαν αντί – ποδόσφαιρο".

Για τους στόχους της επόμενης αγωνιστικής περιόδου: " Ξεκινάμε με χαμόγελο και αισιοδοξία. Είναι ένα πρωτάθλημα που το ξέρουμε. Μας έλειψε η Σούπερ Λίγκα. Είχαμε ανάγκη να ξεκουραστούμε αλλά από σήμερα τα κεφάλια μέσα. Θα δουλέψουμε για να πάμε καλά την νέα χρονιά. Η περυσινή σεζόν στην Β' Εθνική ήταν μία παρένθεση. Είναι σημαντικό για την Κρήτη ότι θα έχει 3 ομάδες στην Σούπερ Λίγκα".

Για τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη: " Ο κ. Πετράκης είναι πολύ καλός προπονητής όπως μου λένε όλοι. Θα μας βοηθήσει και περιμένω πως και πως να γνωρίσω τον τρόπο δουλειάς του από κοντά. Ακούω πάντως τα καλύτερα. Οι κ.κ. Πλεσίτης – Λαμπράκης μας βοήθησαν πάρα πολύ πέρυσι. Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και συνέβαλλαν αποφασιστικά στην άνοδό μας".

Για την επέκταση του συμβολαίου του με τους Κρητικούς: " Ήθελα να μείνω και αυτό έγινε. Περνάω καλά στον Εργοτέλη και είμαστε όλοι μία οικογένεια. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Είμαι χρόνια στο Ηράκλειο και τώρα που είμαι υγιής θα προσπαθήσω να καθιερωθώ στην ομάδα. Ελπίζω να μην έχω τραυματισμούς γιατί με άφησαν πίσω. Είμαι 100% έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα".

Για τη διοίκηση του συλλόγου: " Πέντε – έξι άτομα τρέχουν καθημερινά για μας. Τους ευχαριστούμε και έχουν ήδη πολλά για μας. Τράβηξαν πέρυσι όλο το βάρος αλλά δικαιώθηκαν".

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς της ομάδας: " Θα ήθελα να πω στον κόσμο μας να είναι δίπλα μας και να αγκαλιάσει την ομάδα μας. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και μας βοηθάνε με την παρουσία τους".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ