ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ο Γιουσούφ, το ροχαλητό και ο Σαϊνατί

Ο Γιουσούφ, το ροχαλητό και ο Σαϊνατί
Γιουσούφ Χαλκιαδάκης INTIME SPORTS

Μοχάμεντ Γιουσούφ και Γιορίς Σαϊνατί μίλησαν για την εμπειρία τους στην Ελλάδα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τις πρώτες μέρες.

Έχει κλέψει την παράσταση στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ήδη απασχολεί αρκετές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Γιουσούφ, ο οποίος μίλησε μαζί με τον συμπαίκτη του Γιορίς Σαϊνατί στην france football.

"Ήμουν λίγο φοβισμένος όταν πρωτοήρθα. Νέο πρωτάθλημα, νέα χώρα. Τα δυο πρώτα παιχνίδια μας ήταν δύσκολα και η αλήθεια είναι πως είχα πρόβλημα", είπε αρχικά ο Γιουσούφ και συνέχισε:

"Σε προσωπικό επίπεδο τα βρήκα μπαστούνια. Ευτυχώς που η γυναίκα μου γνωρίζει αγγλικά και μπορούμε να παραγγείλουμε στα εστιατόρια. Εάν γνωρίζεις πάντως αγγλικά τα πάντα είναι πιο εύκολα, αφού μπορούν να σε εξυπηρετήσουν".

Για την Ελλάδα και την Κρήτη, είπε: "Δεν μένω μακριά από τη θάλασσα. Στην Γαλλία δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω συχνά το γαλάζιο του ουρανού. Εδώ είναι υπέροχα και για διακοπές".

Για το δύσκολο ξεκίνημα, είπε: "Ξεκινήσαμε άσχημα τη σεζόν, ο προπονητής απολύθηκε και με τον νέο τεχνικό τα πάμε καλύτερα. Πάντως το πρόγραμμα δεν μας βοηθάει να ανέβουμε βαθμολογικά, γιατί παίξαμε με Ολυμπιακό και Ατρόμητο, ενώ τώρα έχουμε τον αήττητο ΠΑΟΚ".

Τέλος από την πλευρά του ο Σαϊνατί, τόνισε: "Όποτε ταξιδεύουμε μένω πάντα με τον Μοχάμεντ. Ευτυχώς δεν ροχαλίζει (γέλια) ακόμα και όταν είναι κουρασμένος. Δεν τον γνώριζα πάντως πριν έρθω στην ομάδα. Είναι καλός παίκτης και δουλευταράς".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ