ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Με Λεάλ και Δάρλα ο Εργοτέλης

Με Λεάλ και Δάρλα ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Στην αποστολή Λεάλ και Δάρλας. Ανακοίνωση της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την Τρίτη (17/4) την προετοιμασία του για τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν μόνο τη νίκη στο ματς της Τετάρτης (18/4, 19.00), προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έκαναν ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων, μετά το τέλος του προγράμματος ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Λεάλ και Δάρλας.

Εκτός έμειναν οι Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Χαλκιαδάκης, Κανδηλάκης, Χρυσοφάκης, Ρομάνο και Ευαγγέλου.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Δάρλας, Τζανακάκης, Ολίσε, Μπέτο, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Μπουχαλάκης, Κουτσιανικούλης, Ρέντζας, Χαντί, Λεάλ, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ και Καρέλης.

"Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε"

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους βα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εύχεται η Ανάσταση του Κυρίου να χαρίσει σε όλους υγεία και να γεμίσει τις καρδιές με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Οι ευθύνες όλων μας γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες. Και όλοι στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ φέρουμε την ευθύνη να φανούμε αντάξιοι της τεράστιας κινητοποίησης των φιλάθλων όλης της Κρήτης, που επιθυμούν βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας στο κρισιμότερο μέχρι σήμερα παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου στις 19.00 η Κρήτη και ο Αθλητισμός της δίνουν το δικό τους ραντεβού με την ιστορία στο Παγκρήτιο Στάδιο. Όλοι μαζί, μια γροθιά, θα παλέψουμε! Όλοι μαζί στο τέλος θα τα καταφέρουμε!".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ