ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καρυπίδης: "Θέλουμε το 73% του Εργοτέλη"

Καρυπίδης: "Θέλουμε το 73% του Εργοτέλη"
INTIME SPORTS

Ο Μακεδόνας επιχειρηματίας Θεόδωρος Καρυπίδης, επανέλαβε με δήλωση του ότι θέλει το 73% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Εργοτέλη. Διαβάστε τι είπε ο υποψήφιος αγοραστής.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πατρίδα" τόνισε ότι στόχος του είναι να αποκτήσει το 73% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Εργοτέλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Θεόδωρου Καρυπίδη στην εφημερίδα "Πατρίδα":

" Βρισκόμαστε στην τελική φάση τωνσυζητήσεων και εκτιμώ ότι όλα θαπάνε καλά. Έχουμε ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε στηναύξηση μετοχικού κεφαλαίου μεσκοπό την απόκτηση του 73%. Σεκάθε περίπτωση ο φίλος μου Δημήτρης Παπουτσάκης, θα είναι στοπλευρό μας στην επόμενη μέρα τουΕργοτέλη. Πρόθεσή μας ήταν να ασχοληθούμεενεργά με μια ομάδα της ΣούπερΛίγκα και ο Εργοτέλης αποτελεί τηνκαλύτερη περίπτωση. Η Κρήτη είναι μια καινούρια αγορά για μας και θέλουμε να ανοίξουμε έναυποκατάστημα για την επιχείρησή μας" .

Την ίδια ώρα μιλώντας στην ιστοσελίδα"imathiasportnews" πρόσθεσε λέγοντας ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τονΔημήτρη Παπουτσάκηγια την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Εργοτέλη:" Είμαστε σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Κρητικού συλλόγου και θεωρώ πως είμαστε κοντά σε συμφωνία. Ο Εργοτέλης είναι μία ιστορική ομάδα και από τους πλέον οργανωμένους σε όλα τα επίπεδα σύλλογος. Ως επιχείρηση έχουμε ήδη δημιουργήσει υποκατάστημα στην Κρήτη και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να συνεργαστούμε με την ομάδα. Σε λίγες μέρες θα έχουμε περισσότερα…" .

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ