ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καραγεωργίου: "Αν δεν είχαμε τον κόσμο δεν θα κερδίζαμε"

Καραγεωργίου: "Αν δεν είχαμε τον κόσμο δεν θα κερδίζαμε"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καραγεωργίου μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα στάθηκε στην παρουσία του κόσμου της ομάδας που βοήθησε για να πάρουν οι "κιτρινόμαυροι" το "τρίποντο"

Ο Νίκος Καραγεωργίου μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα στάθηκε στην παρουσία του κόσμου της ομάδας που βοήθησε για να πάρουν οι "κιτρινόμαυροι" το "τρίποντο".

Παράλληλα σε ό,τι αφορά την παραμονή στην κατηγορία τόνισε πως αν η ομάδα του πάρει δύο νίκες στην συνέχεια δεν θα έχει πρόβλημα.

" Κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν καλύτεροι με περισσότερες ευκαιρίες. Αυτή η ομάδα υπάρχει και πρέπει να στηριχθεί. Είχαμε πολύ άγχος και όχι καθαρό μυαλό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Έκαναν τεράστια προσπάθεια" είπε αρχικά πρόσθεσε:

" Οι παίκτες ήταν πιο συνειδητοποιημένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στα υπόλοιπα οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς. Πλέον με τη νίκη δεν θα είμαστε τόσο αγχωμένοι. Ελπίζουμε να έχουμε ίδια συμπαράσταση από τον κόσμο.

Χωρίς αυτούς δεν θα παίρναμε τη νίκη. Μας βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέρουμε ότι στο Ηράκλειο υπάρχει ο ΟΦΗ αλλά και ο Εργοτέλης είναι ομάδα του Ηρακλείου και της Κρήτης. Είναι παιδί όλης της Κρήτης".

Για τη συνέχεια και τη "μάχη" της παραμονής: " Αν εμείς κερδίσουμε τα παιχνίδια μας δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι. Θέλουμε δύο νίκες και κάτι ακόμα. Με 33 βαθμούς ή 34 η ομάδα θα έχει σωθεί. Αυτή τη νίκη την χαρακτηρίζω, αν η ομάδα τελικά τα καταφέρει, ως την μεγαλύτερη νίκη του πρωταθληματος. Για τους τρεις βαθμούς, αλλά και την ψυχολογική ένεση που πήραν οι παίκτες".

Για το αν σκέφτονταν οι "κιτρινόμαυροι" την ισοβαθμία με την Κέρκυρα: " Δεν σκέφτηκα την ισοβαθμία. Εμείς ψάξαμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώνουμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο τέρμα. Είχαμε άγχος και πίεση στο τέλος".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ