ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Εμείς νικητές στο τέλος"

"Εμείς νικητές στο τέλος"

Η διοίκηση του Εργοτέλη ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που προσέφερε στην ομάδα στο ματς με τον Ατρόμητο ενώ υπογράμμισε πως "η αντεπίθεση και η μάχη συνεχίζεται".

"Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους Εργοτελίτες και όλους τους φιλάθλους του Ηρακλείου και της Κρήτης, για τη γεμάτη πάθος και παλμό στήριξη στην ομάδα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η κρητική ΠΑΕ, και συνέχισε:

"Η εικόνα του Παγκρητίου Σταδίου έστειλε και χθες ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ένα απλό "ευχαριστούμε" ίσως να μην είναι αρκετό.

Το "ευχαριστώ" όμως, το είπαν οι ποδοσφαιριστές με την απόδοση και την αυταπάρνησή τους στον αγωνιστικό χώρο. Η τεράστια προσπάθεια, η αντεπίθεση και η μάχη συνεχίζονται.

Έχουμε μπροστά μας κι άλλες προκλήσεις. Είμαστε, όμως, όλοι μαζί και δε φοβόμαστε τίποτα! Μια γροθιά! Κόντρα σε όλα!

Και να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές. Δεν θα μας λυγίσουν, δε θα μας νικήσουν".

Διαβάστε την ανασκόπηση του Εργοτέλης-Ατρόμητος (2-2) καθώς και τις δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου μετά τον παλικαρίσιο βαθμό που απέσπασε η ομάδα του αν και τελείωσε το ματς με 9 παίκτες.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ