ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Από Μπαμ Μπαμ... Χαλκιαδάκης!

Από Μπαμ Μπαμ... Χαλκιαδάκης!
INTIME SPORTS

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός του Εργοτέλη Μπαμ Μπαμ έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν προσπάθειες για την ελληνοποίηση του. Διαβάστε τι είπε ο Μπαμ Μπαμ για το ματς με τον Ατρόμητο.

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League και έστρεψε αρκετά βλέμματα πάνω του.

Ο λόγος για τον 22χρονο επιθετικό του Εργοτέλη Μπαμ Μπαμ, ο οποίος έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ομάδα της Κρήτης να πετύχει φέτος τους στόχους της.

Οι διοικούντες των "κιτρινόμαυρων" στηρίζουν πολλά πάνω του και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να τον κάνουν Έλληνα!

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του παίκτη σε συνεργασία με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας, αναζητούσαν τον τρόπο, ώστε πέραν της απόκτησης του ποδοσφαιριστή, να μπορέσει να αποκτήσει και την Ελληνική υπηκοότητα, ώστε να μην καλύπτει θέση ξένου.

Μόλις είδαν ότι αυτό είναι εφικτό, ξεκίνησαν τις διαδικασίες και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Μπαμ Μπαμ θα είναι Χαλκιαδάκης και επίσημα

Η υπόθεση θα είναι ίδια με αυτή του Μπρούνο, δηλαδή η υιοθεσία και μάλιστα από τον ίδιο άνθρωπο και για το λόγο αυτό θα πάρει το επίθετο Χαλκιαδάκης.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται όμως είναι χρονοβόρες και προς το παρόν ο Μπαμ Μπαμ θα αγωνίζεται ως Βραζιλιάνος, για τους επόμενους μήνες.

Μπαμ Μπαμ: "Να με θυμούνται για την προσφορά μου"

Στο μεταξύ ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, τόσο για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα είπε ο Μπαμ Μπαμ:

Για την πρώτη του εμπειρία στη Super League: " Ήταν όλα τέλεια. Πολύ καλή εμπειρία το πρώτο μου παιχνίδι στην Super League. Για εμένα το κίνητρο ανεβαίνει ακόμα περισσότερο και αυτό θα το βγάζω στο γήπεδο".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: " Περίμενα ότι ο αγώνας θα ήταν πιο δύσκολος για εμάς, ωστόσο με την καλή δουλειά που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα που μπορεί να κοντράρει στα ίσια όλους τους αντιπάλους. Είμαι σίγουρος ότι σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις βλέψεις του Εργοτέλη: " Η συνέχεια θα είναι καλή για εμάς. Διαθέτουμε καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι είμαστε αξιόμαχη ομάδα. Αν νομίζουν ότι θα αντιμετωπίζουν τον Εργοτέλη και ότι θα έχουν εύκολο έργο και ότι θα μας κερδίσουν εύκολα κάνουν μεγάλο λάθος. Αυτό δεν θα συμβεί σε κανένα ματς. Θα φτάσουμε ψηλά, πιστεύω σε εμένα και την ομάδα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιονδήποτε και οπουδήποτε παίζουμε".

Για την απόδοσή του στο παιχνίδι του Περιστερίου: " Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και την δική μου αν αναλογιστεί κάποιος ότι επρόκειτο για την πρεμιέρα. Ξέρω τις δυνατότητες μου και τι μπορώ να προσφέρω.

Μπορώ να παίξω πολύ καλύτερα από τον αγώνα του Σαββάτου. Είμαι ένας παίκτης ομαδικός, παίζω για την ομάδα και για τους φιλάθλους. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100% για να βοηθήσω τον Εργοτέλη να επιτύχει τους στόχους του".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει: " Υπόσχομαι πολλές πάσες προς τους συμπαίκτες μου και τα γκολ θα έρθουν μόνα τους. Θέλω με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσω την ομάδα μου και παράλληλα θα βοηθηθώ.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Εργοτέλη και ελπίζω να αφήσω ένα καλό όνομα στο σωματείο τα χρόνια που θα αγωνίζομαι για την ομάδα. Θέλω να με θυμούνται για την προσφορά μου".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ