ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κατσαβάκης: "Περιμένουμε ενίσχυση"

Κατσαβάκης: "Περιμένουμε ενίσχυση"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν ικανοποιημένος από την βελτίωση της εικόνας της ομάδας του παρά την ήττα από τον Άρη, στάθηκε στην αποβολή του Πέτρου Κανακούδη ενώ ευχήθηκε στον Άρη την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος

Το τελικό 2-0 της ήττας από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μπορεί να μην άφησε ικανοποιημένο τον Μάκη Κατσαβάκη με τον τεχνικό της Δόξας Δράμας να στάθηκε στην βελτίωση της εικόνας του συνόλου του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποβολή του Πέτρου Κανακούδη ενώ ο Σερραίος τεχνικός των "μαυραετών" αφού δεν παρέλειψε να κάνει λόγο περί ενίσχυσης ευχήθηκε στον Άρη την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας του είπε: " Η ομάδα μου παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη συγκριτικά με άλλα παιχνίδια. Μπήκαμε αποφασισμένοι να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε πολύ ενθαρρυντική παρουσία μέχρι την αποβολή του Κανακούδη, αλλά και στην συνέχεια είχαμε αξιοπρεπή παρουσία.

Δυστυχώς, όμως, η ποιότητα του Άρη δεν μας άφησε να πάρουμε κάτι καλό. Πιστεύω απόλυτα ότι αν μπαίναμε με 11 παίκτες και στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Η τελική πάσα μας δεν ήταν καλή, όπως και το πρέσινγκ μας. Είναι πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Παράλληλα, περιμένουμε ενίσχυση στις μεταγραφές".

Και κατέληξε λέγοντας: " Στον Άρη εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2012. Να κερδίσει χαμένο έδαφος και το Κύπελλο! Να φτάσει όσο γίνεται μακρύτερα και να το κατακτήσει".

Ενώ σε σχετική ερώτηση για τον Άρη απάντησε: " Ο Άρης έχει σημαντικές δυνατότητες. Μπορεί να καλύψει το έδαφος με ένα σερί 5-6 κερδισμένων αγώνων. Είναι κάτι που έχουν κάνει παλαιότερα μικρότερες ομάδες από τον Άρη, συνεπώς μπορεί να το κάνει και εκείνος. Μου αρέσει που έχει νέα παιδιά στην ομάδα, πράγμα που είναι μονόδρομος για όλους, με δεδομένη την οικονομική κρίση".

Τέλος για την φάση της αποβολής του Πέτρου Κανακούδη τόνισε: " Δεν μπορώ να έχω εικόνα από τον πάγκο για τη φάση της αποβολής, αλλά αφού ο παίκτης μου χτύπησε τον αντίπαλο, είναι κάρτα. Νωρίτερα, επί 20 λεπτά, προσπαθούσα να τον καλμάρω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σίγουρα για την ενέργειά του θα έχει μια επίπληξη, για να μην χρησιμοποιήσω διαφορετική λέξη. Αλλά και στο ημίχρονο, ο τερματοφύλακάς μας (σ.σ. Σερεμέτ), τι ήθελε από το διαιτητή; Πήγε να πάρει τα ρέστα; Αυτές οι νοοτροπίες πρέπει να κοπούν".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ