ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Πάνω από 20 Εκατομμύρια ευρώ για τον διάδοχο του Τέρι

Τσέλσι: Πάνω από 20 Εκατομμύρια ευρώ για τον διάδοχο του Τέρι

Έτοιμη να δώσει πάνω από 20.000.000 για να κάνει δικό της το βραζιλιάνο αμυντικό της Βάσκο ντα Γκάμα, Ντέντε, φαίνεται πως είναι η Τσέλσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Στο πρόσωπο του Ντέντε, κεντρικού αμυντικού της Βάσκο ντα Γκάμα, έχει βρει η Τσέλσι τον αντικαταστάτη του Τζον Τέρι. Ο 24χρονος βραζιλιάνος, (01/07/1988) έχει εφτά διεθνείς συμμετοχές, ενώ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση που αγωνίζεται.

Η ομάδα του Λονδίνου φαίνεται πως καταλήγει σ' αυτόν, όσο αφορά τον διάδοχο του βασικού της αμυντικού -επί χρόνια- Τζον Τέρι, καθώς το συμβόλαιο του Άγγλου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Βάσκο ντα Γκάμα έχει οικονομικά προβλήματα, οπότε δεν θα έλεγε όχι στην πώληση του Ντέντε στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ωστόσο η τιμή εκκίνησης που έχει θέσει η ομάδα για τον παίκτη είναι λίγο πάνω από τα 20.000.000 ευρώ.

Πολλές είναι οι ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον βραζιλιάνο, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να είναι αυτές που είχαν κάνει το ενδιαφέρον τους, πιο έντονο, με τη δεύτερη να ετοιμάζει πρόταση για τον παίκτη περίπου 17.000.000 ευρώ.

Αλλά η Τσέλσι φαίνεται πως θα κερδίσει λογικά την κούρσα απόκτησης του Ντέντε καθώς είναι έτοιμη να δώσει ένα ποσό κοντά στα 23.000.000 για την υπογραφή του, θέλοντας να μεγαλώσει κι άλλο την βραζιλιάνικη παροικία στο Λονδίνο, μετά τους Όσκαρ, Ραμίρες και Νταβίδ Λούις,

Ο ύψους 1.92, Ντέντε είναι βασικός και αναντικατάστατος στην άμυνα της Βάσκο, ενώ η ικανότητά του να "φτιάχνει" και παιχνίδι, έχει κάνει τους φίλους της ομάδας να του δώσουν το προσωνύμιο "Ντεντεκενμπάουερ".

Αν τελικά πάει στο Λονδίνο, θα έχει να ανταγωνιστεί για μια θέση στην άμυνα της Τσέλσι πέρα από τον Τζόν Τέρι και τους Γκάρι Κέιχιλ και Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ