ΤΣΕΛΣΙ

Το οικογενειακό δράμα του Κουαδράδο

Το οικογενειακό δράμα του Κουαδράδο

Ο Χουάν Κουαδράδο έζησε τον τρόμο από κοντά όταν σε ηλικία μόλις 4 ετών είδε άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειάς του και πυροβόλησαν θανάσιμα τον πατέρα του.

Μία από τις πιο εφιαλτικές εμπειρίες που θα μπορούσαν να συμβούν σε ένα μικρό παιδί βίωσε στα 4 του χρόνια ο Χουάν Κουαδράδο, με το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι να χάνει τον πατέρα του ύστερα από δολοφονική επίθεση εις βάρος του.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική Mirror "ο Κουαδράδο ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν οι Κολομβιανοί γονείς του άκουσαν τους ήχους πυροβολισμών και τον διέταξαν να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι του.

Όταν βγήκε από την κρυψώνα του είδε τον πατέρα του Γκιγιέρμο να έχει δεχτεί θανάσιμα χτυπήματα".

Το οικογενειακό δράμα του Κουαδράδο

Ο 26χρονος Κολομβιανός εξτρέμ δεν είδε δυστυχώς τους δολοφόνους του πατέρα του να οδηγούνται στη δικαιοσύνη και να τιμωρούνται, με την μητέρα του Μαρσέλα να δηλώνει χαρακτηριστικά: "Ίσως ο θάνατος του πατέρα του να τον έκανε να μεγαλώσει γρηγορότερα".

Όπως αναφέρουν φίλοι της οικογένειας, η μητέρα του Μαρσέλα βοήθησε πάρα πολύ τον Χουάν να μεγαλώσει σωστά και να φύγει για την Ευρώπη προκειμένου να ακολουθήσει καριέρα ποδοσφαιριστή ενώ έχει μετακομίσει και αυτή στην Αγγλία για να ζήσει με το γιο της.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ