ΤΣΕΛΣΙ

Τέρι: "Τα παιδιά μου έχουν φανέλες του Μέσι"

Τέρι: "Τα παιδιά μου έχουν φανέλες του Μέσι"

Ως ευκαιρία να αποδείξει στους δύο γιους του, που είναι φανς του Λιονέλ Μέσι, πως μπορεί να "στριμώξει" τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου βλέπει τα ματς με τη Μπαρτσελόνα ο Τζον Τέρι.

Οι διπλές αναμετρήσεις της Τσέλσι με τη Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζουν (18 και 24 Απριλίου) και ο Τζον Τέρι έχει ένα έξτρα κίνητρο για να τα δώσει όλα απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης.

Ο λόγος αυτός δεν είναι πάντως η θέληση της Τσέλσι για ρεβάνς από τους Καταλανούς ελέω του αποκλεισμού της το 2009 και πάλι στα ημιτελικά (αυτή είναι δεδομένη) αλλά η επιθυμία του "JT" να κερδίσει τις εντυπώσεις από τον Λιονέλ Μέσι, του οποίου είναι φανατικοί θαυμαστές οι δύο 5χρονοι δίδυμοι γιοι του, Τζόρτζι και Σάμερ.

"Για μένα ο Λιονέλ Μέσι είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Είναι ευχαρίστηση να τον αντιμετωπίζω και όταν θα τελειώσω την καριέρα μου θα μπορώ να κοιτάω πίσω ξέροντας ότι έχω τεστάρει τον εαυτό μου απέναντι στον καλύτερο.

Θα μπορώ να λέω στα παιδιά μου ότι έχω παίξει εναντίον του", δήλωσε αρχικά η παλιά καραβάνα των Λονδρέζων και συνέχισε:

"Τα παιδά μου τον λατρεύουν. Και οι δύο έχουν φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομά του και τους άρεσε που αντάλλαξα φανέλα μαζί του σε ένα από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Μέσι είναι κάτι το μαγικό όταν τον παρακολουθείς αλλά μπορεί να σταματηθεί όπως έχουμε δείξει στο παρελθόν".

Φυσικά, ο μεγάλος στόχος του στόπερ της Τσέλσι είναι η πρόκριση στον τελικό εις βάρος της Μπαρτσελόνα και η κατάκτηση του "τροπαίου με τα μεγάλα αυτιά" που τόσο πολύ λαχταρά ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.

"Αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη. Έχουμε φτάσει αρκετές φορές κοντά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν τα έχουμε καταφέρει όμως και παραμένει ο στόχος μας.

Πάντα ήταν ο στόχος μας από τότε που έγινε ιδιοκτήτης του συλλόγου ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στη Μπαρτσελόνα, καθώς είναι ικανή να διαλύσει κάθε αντίπαλο.

Όμως δεν έχουμε κανένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια απέναντί τους και θα είμαι χαρούμενος αν μπορέσουμε να επεκτείνουμε αυτό το σερί στα δύο προσεχή μας.

Τα προηγούμενα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα συνιστούν μερικές από τις πιο υπερήφανες στιγμές μου ως παίκτης της Τσέλσι", κατέληξε ο έμπειρος αμυντικός.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ