CHAMPIONS LEAGUE

Λάμπαρντ: "Φέρτε την Μπάρτσα"

Λάμπαρντ: "Φέρτε την Μπάρτσα"

Μετά την χθεσινή πρόκριση της Τσέλσι με την Μπενφίκα, ο αρχηγός της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, εξέφρασε την επιθυμία του να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα. Οι δυο ομάδες θα διασταυρωθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο αρχηγός της της Τσέλσι.

Μετά το γκολ που σκόραρε από πέναλτι, ο αρχηγός των "μπλε" φώναξε "Φέρτε μας την Μπάρτσα". Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του φάνηκε να "ξεγράφει" την Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί περιμένουν τους "μπλε" στην τελική 4αδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία συνάντησή που είχαν οι δυο ομάδες ήταν το 2009 με την Τσέλσι να αποκλείεται στην ίδια φάση σε κλίμα αμφισβήτησης. Η εκτέλεση πέναλτι του Λάμπαρντ η οποία βοήθησε στην "καταβύθιση" της Μπενφίκα δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Το παιχνίδι εκείνο το έχουμε ακόμα στην μνήμη μας αλλά αυτή η χρονιά διαφέρει από εκείνη και φέτος χρειάζεται να προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε. Όλοι έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί τους. Πρέπει, βέβαια, να σεβαστούμε το ότι ήταν και παραμένει η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο. Θα είναι φαβορί μόνο και μόνο από τον τρόπο που παίζουν. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι πρέπει να αποδώσουμε το καλύτερο που μπορούμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε".

Ωστόσο, ο πρώην προπονητής των "μπλε", Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπάγιερν στον άλλο ημιτελικό, δεν δίνει και πολλές πιθανότητες επιτυχίας στην πρώην ομάδα του.

Συγκεκριμένα είπε: "Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν νομίζω ο τελικός να είναι Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι. Μπορεί να είναι η Μπάγιερν, ίσως η Μπαρτσελόνα. Δεν νομίζω ότι θα είναι η Ρεάλ με την Τσέλσι.

Το πέναλτι του Λάμπαρντ έβαλε τους Λονδρέζους μπροστά με 2-0 στο συνολικό σκορ, ωστόσο η προσπάθεια του Χάβι Γκαρσία που έφερε το γκολ στο τέλος έφερε νευρικότητα στις τάξεις της Τσέλσι. Ο Ραούλ Μειρέλες κλείδωσε την πρόκριση στους "4" τα τελευταία λεπτά αλλά με κάποιο κόστος.

Στην ομάδα ανησυχούν ότι ο Τζον Τέρρι ράγισε μερικά πλευρά πράγμα που θα διαπιστωθεί με ακτινογραφία σήμερα το πρωί.

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματτέο είπε: " Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και όντως έτσι αποδείχτηκε. Μας έλειψε το γρήγορο δεύτερο γκολ για να "κλειδώσουμε το ματς. Η Μπενφίκα κρατούσε την πρόκριση ανοιχτή και το γνώριζαν αυτό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ