ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μανωλάς απομακρύνεται, ο Ρουγκάνι πλησιάζει στην Τσέλσι

Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Σκληρό "πόκερ" για μία θέση στην αμυντική γραμμή της Τσέλσι, καθώς την ώρα που το χαρτί του Κώστα Μανωλά "καίγεται", ο Ντανιέλε Ρουγκάνι εμφανίζεται ως μπαλαντέρ.

Αλλαγή πλεύσης από την Τσέλσι, καθώς το όνειρο της απόκτησης του Κώστα Μανωλά φαίνεται πως "ξεθωριάζει", ύστερα από τις δηλώσεις του Λουτσιάνο Μόντσι, επαναφέροντας στο προσκήνιο την περίπτωση του Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα εξέφρασε με δηλώσεις του την πεποίθηση πως ο διεθνής Έλληνας αμυντικός δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το "Ολίμπικο", καθώς είναι ικανοποιημένος στους "τζιαλορόσι", βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον 27χρονο να μετακομίζει στην Premier League για χάρη των “μπλε”.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι Λονδρέζοι είναι αναγκασμένοι να ανασύρουν από το συρτάρι τις εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη της τρύπας στην οπισθοφυλακή, με τον Ρουγκάνι της Γιουβέντους να αποτελεί τον "εκλεκτό".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Evening Standard”, ο αγγλικός σύλλογος προσφέρει 40 εκατ. ευρώ στους "μπιανκονέρι", ενώ ταυτόχρονα διπλασιάζει τις αποδοχές του 23χρονου Ιταλού στόπερ, σε μία προσπάθεια να ικανοποιήσει τις ποδοσφαιρικές επιθυμίες του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο 59χρονος πρώην τεχνικός καθοδηγητής της Νάπολι, γνωρίζει από... πρώτο χέρι τις ικανότητες του σέντερ μπακ της "βέκια σινιόρα", αφού έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του στην Έμπολι (2013-2015).

Να σημειωθεί πως ο πολύπειρος κόουτς βρίσκεται προ των πυλών της Τσέλσι , καθώς απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Photo Credits: AP Photo/Riccardo De Luca

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ