ΤΣΕΛΣΙ

"Συμφωνία Τσέλσι με Σάρι"

Napoli coach Maurizio Sarri watches his team during a Champions League Group F soccer match between Feyenoord and Napoli at the Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Napoli coach Maurizio Sarri watches his team during a Champions League Group F soccer match between Feyenoord and Napoli at the Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είπε το "ναι" στην πρόταση της Τσέλσι και το μόνο που απομένει είναι οι "μπλε" να πληρώσουν αποζημίωση στη Νάπολι για να υπογράψουν τον επόμενο προπονητή τους.

Σε συμφωνία για συνεργασία ήρθαν Τσέλσι και Μαουρίτσιο Σάρι, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα " CalcioNapoli24.it".

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο δύο ετών με προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα, με τον πρώην προπονητή της Νάπολι να εισπράττει 5.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι το βράδυ της Δευτέρας έγινε ένα ραντεβού μεταξύ της διευθύντριας της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, και του αθλητικού διευθυντή των "παρτενοπέι", Κριστιάνο Τζιουντόλι.

Οι Ιταλοί θα κάνουν δεκτή μία αποζημίωση ύψους 5.000.000 ευρώ για να αποδεσμεύσουν τον 59χρονο προπονητή, που παρότι έχει αντικατασταθεί από τον Κάρλο Αντσελότι, το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί ακόμη.

Μέχρι τις 31 Μαΐου υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης στα 8.000.000 ευρώ, η οποία τίθεται ξανά σε ισχύ από την 1η Ιουλίου, ωστόσο η Τσέλσι θέλει άμεσα τις υπηρεσίες του Ιταλού προπονητή και γι' αυτό θα προσφέρει τα χρήματα αυτά για να τον αποκτήσει άμεσα.

Μάλιστα, δεν διστάζει σε αυτά τα έξοδα να προσθέσει και την αποζημίωση προς τον Αντόνιο Κόντε και το προπονητικό επιτελείο του, που θα φτάσει στα 11.000.000 ευρώ.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Σάρι θα συνυπάρξει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με έναν συμπατριώτη του και πρώην άσο της Τσέλσι, τον Τζιανφράνκο Τζόλα, ο οποίος επιστρέφει στον σύλλογο σε ρόλο team manager ή αθλητικού διευθυντή.

Photo credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ