FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Πιτίνο: "Φέρτε το 7ο, πάμε"

St. John's head coach Rick Pitino reacts against Creighton during the first half of an NCAA college basketball game Sunday, Feb. 25, 2024, in New York. St. John's won 80-66. (AP Photo/Adam Hunger)
St. John's head coach Rick Pitino reacts against Creighton during the first half of an NCAA college basketball game Sunday, Feb. 25, 2024, in New York. St. John's won 80-66. (AP Photo/Adam Hunger) AP

Ο Ρικ Πιτίνο με ανάρτησή του στα social media ζήτησε την κατάκτηση του 7ου τίτλου της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα διεκδικήσει το 7ο τρόπαιο της EuroLeague στον τελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο άλλοτε τεχνικός των πρασίνων, Ρικ Πιτίνο, έστειλε μήνυμα στήριξης στο τριφύλλι, ζητώντας την κατάκτηση του τίτλου (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πιτίνο:

"Ημέρα τίτλου. Παναθηναϊκός εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Παναθηναϊκός πάει για τον έβδομο τίτλο της EuroLeague. Φέρτε το πράσινοι. Πάμε".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ