ΤΣΕΛΣΙ

Ο Κόντε ζήτησε την απόκτηση του Σάντσες

Arsenal's Alexis Sanchez controls the ball prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Alexis Sanchez controls the ball prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ρεπορτάζ της "Guardian" αναφέρει ότι ο Αντόνιο Κόντε έχει θέσει ως προτεραιότητα για την Τσέλσι την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες! Ποιο είναι το ποσό που ζητά η Άρσεναλ για τον Χιλιανό.

Εκτός απροόπτου, ο Αλέξις Σάντσες θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς φέρεται αποφασισμένος να αλλάξει... πλεύση στην καριέρα του. Εξ ου και ο λόγος που οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας τους έχουν "παγώσει", όπως επιβεβαίωσε και ο Αρσέν Βενγκέρ πριν από μερικές ημέρες.

Γενικότερα, η σχέση του Χιλιανού με τους "κανονιέρηδες" δεν είναι η καλύτερη δυνατή το τελευταίο διάστημα, με τον 28χρονο να θέλει να αποχωρήσει πρωτίστως επειδή είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι η Άρσεναλ αδυνατεί να πρωταγωνιστήσει στις διοργανώσεις που συμμετέχει και δευτερευόντως λόγω του ότι ο ίδιος αναζητά ένα πολύ υψηλότερο συμβόλαιο από το τωρινό, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 15.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση (αυτή τη στιγμή αμείβεται με 8.000.000).

Κατόπιν των παραπάνω, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Guardian", ο Αντόνιο Κόντε γνωστοποίησε στη διοίκηση της Τσέλσι ότι επιθυμεί να επωφεληθεί από την κατάσταση και να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του τον Σάντσες το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Ούτως ή άλλως, οι πιθανές αποχωρήσεις των Εντέν Αζάρ και Ντιέγκο Κόστα θα αναγκάσουν τους "μπλε" να βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν τους αντικαταστάτες τους και η διεκδίκηση του Σάντσες ενδέχεται να εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο. Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Φελίσεβιτς, φέρεται να έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των πρωτοπόρων της Premier League και πλέον περιμένει την επίσημη κρούση.

Η Άρσεναλ ζητά περίπου 60.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Σάντσες, παρά το γεγονός ότι σε ελάχιστους μήνες θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Παρουσιάζεται απρόθυμη να τον δώσει σε ανταγωνίστριά της εντός Αγγλίας, όμως αυτό είναι κάτι το οποίο αναμένεται να κρίνει περισσότερο η επιθυμία του παίκτη και λιγότερο εκείνη των ανθρώπων της Άρσεναλ.

Για τον Χιλιανό ενδιαφέρονται επίσης έντονα οι Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους. Φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 38 εμφανίσεις και έχει πετύχει 22 γκολ, έχοντας παράλληλα μοιράσει 18 ασίστ.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ