ΑΡΣΕΝΑΛ

Προς αποχώρηση από την Άρσεναλ ο Σάντσες

Προς αποχώρηση από την Άρσεναλ ο Σάντσες

Για ποιους λόγους ωθείται εκτός "Emirates" ο Αλέξις Σάντσες. Οι πιθανοί προορισμοί του Χιλιανού και οι υποψήφιοι αντικαταστάτες στη λίστα της Άρσεναλ.

Η μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών κάνει λόγο για τάσεις φυγής του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ, πεποίθηση που ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει τον Ιούνιο του 2018).

Δημοσίευμα της " Mirror" προχωρά ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση, αναφέροντας πως ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την πρόσφατη συμπεριφορά του Χιλιανού.

Η αρχή έγινε στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 28χρονος έβγαζε ασταμάτητο εκνευρισμό προς τους συμπαίκτες του, κάτι που συνεχίστηκε με το πέρας του αγώνα και δεν άρεσε καθόλου στον Γάλλο τεχνικό.

Προς αποχώρηση από την Άρσεναλ ο Σάντσες

Ο Σάντσες δεν σταμάτησε εκεί, καθώς συνέχισε να συμπεριφέρεται με αλαζονικό τρόπο στις προπονήσεις της ομάδας και λίγες μέρες αργότερα φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, με συνέπεια να τον κρατήσει ο προπονητής του στον πάγκο στο ματς του Σαββάτου (4/3) απέναντι στη Λίβερπουλ.

Επίσης, το ρεπορτάζ μιλά για τεράστια δυσκολία του Βενγκέρ να διαχειριστεί την κατάσταση και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης, καθώς απομένει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

“Δεν μετανιώνω. Αποφάσεις όπως αυτές δεν είναι εύκολο να τις πάρεις, αλλά είμαι αρκετά δυνατός για να τις πάρω. Η σκέψη μου για την επιλογή του να αφήσω τον Αλέξις στον πάγκο ήταν ότι έπρεπε να είμαστε πιο άμεσοι και ήθελα δύο παίκτες δυνατούς στον αέρα”, είπε ο Βενγκέρ για να δικαιολογήσει τακτικά την απόφασή του, δίχως να καταφέρει να πείσει κανέναν.

Οι Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους οδηγούν την "κούρσα" της διεκδίκησης του Χιλιανού επιθετικού, ενώ ορισμένα σενάρια εμπλέκουν τη Μάντσεστερ Σίτι, την επιλογή της Κίνας, αλλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης σε περίπτωση που ο Γκριεζμάν αποχωρήσει από τους "ροχιμπλάνκος". Πάντως, από το περιβάλλον του Σάντσες διαρρέει η επιθυμία του τελευταίου να επιστρέφει στην Ιταλία.

Προς αποχώρηση από την Άρσεναλ ο Σάντσες

Μάλιστα, οι Άγγλοι μιλούν ήδη και για τους πιθανούς αντικαταστάτες του 28χρονου στο Λονδίνο, παρουσιάζοντας ως φαβορί τον Μάρκο Ρόις της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αναφορές γίνονται και στους Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Ίσκο (Ρεάλ), Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Χάμες Ροντρίγκες (Ρεάλ) και Αλεξάντρ Λακαζέτ (Λιόν), αφού οι "κανονιέρηδες" έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτούς στο παρελθόν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ