ΤΣΕΛΣΙ

Ντρογκμπά: "Ευτυχώς είμαι ζωντανός"

Ντρογκμπά: "Ευτυχώς είμαι ζωντανός"

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ευχαρίστησε το Θεό που είναι στη ακόμα στη ζωή, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά τον τραυματισμό-σοκ που είχε με τον γκολκίπερ της Νόριτς.

Μετά από την σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Τζον Ρούμπι τον περασμένο μήνα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης Τσέλσι-Νόριτς στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έμεινε καρφωμένος στο έδαφος για περίπου οκτώ λεπτά, με τους γιατρούς να του παρέχουν άμεσα μάσκα οξυγόνου και να κρίνεται επιβεβλημένη η διακομιδή του σε νοσοκομείο για να αποφύγει οριστικά τον κίνδυνο.

Τελικά όλα πήγαν καλά και είναι έτοιμος -σε περίπτωση που τον εμπιστευτεί ο Αντρέ Βίλας-Μπόας- να φορέσει και πάλι τη μπλε φανέλα στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Σουόνσι στο Λονδίνο, με τον ίδιο να δηλώνει πόσο τυχερός αισθάνεται μέσω αποκλειστικής συνέντευξής του στην αγγλική "Sun".

"Όταν βλέπω ξανά αυτές τις εικόνες, είναι κάτι το τρομακτικό. Σίγουρα ήμουν τυχερός", τόνισε ο Ιβοριανός επιθετικός και πρόσθεσε:

"Το να παίζω ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για μένα όμως ακόμα σημαντικότερο είναι να είμαι ζωντανός, να είμαι μαζί με τα παιδιά μου και να έχω την οικογένειά μου χαρούμενη που είμαι ακόμα εδώ...".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ