ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Το γλίστρημα του Τζέραρντ έδωσε τον τίτλο στη Σίτι"

Μουρίνιο: "Το γλίστρημα του Τζέραρντ έδωσε τον τίτλο στη Σίτι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να ρίξει αλάτι στις πληγές της Λίβερπουλ λίγο πριν το ματς της Τσέλσι στο "Άνφιλντ" θυμίζοντας το αντίστοιχο περσινό ματς που ήταν μοιραιός για την ομάδα του ο Τζέραρντ.

Η Τσέλσι επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος", το "Άνφιλντ", σχεδόν επτά μήνες μετά το 2-0 επί της Λίβερπουλ που στέρησε ουσιαστικά από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, και ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να το υπενθυμίσει στους οπαδούς των "κόκκινων".

Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής -ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων-, ο "special one" γύρισε το χρόνο στον περασμένο Απρίλιο και τόνισε πως αν δεν ήταν ο Τζέραρντ και το αναπάντεχο γλίστρημά του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (επωφελήθηκε ο Ντεμπά Μπα για να κάνει το 1-0), η Λίβερπουλ θα είχε στεφθεί πρωταθλήτρια...

"Εκείνη η στιγμή έδωσε τον τίτλο στη Μάντσεστερ Σίτι, τόσο απλά. Με έναν πόντο σε εκείνο το ματς, η Λίβερπουλ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Χωρίς αυτόν τον πόντο, έχασαν τον τίτλο.

Μουρίνιο: "Το γλίστρημα του Τζέραρντ έδωσε τον τίτλο στη Σίτι"

Εκείνο το παιχνίδι δεν σήμαινε τίποτα για μας. Μετά από την ήττα μας από τη Σάντερλαντ, είχαμε βρεθεί σε μειονεκτική θέση. Εκείνο το ματς στο Άνφιλντ για μας ήταν μόνο για την επαγγελματική μας τιμή", τόνισε ο "special one" και συμπλήρωσε:

"Θα πρέπει σε κάθε ματς να πηγαίνεις για τη νίκη αλλά εμείς ήμασταν εκτός κούρσας. Ήταν απλά ένα παιχνίδι που έδωσε τον τίτλο στη Μάντσεστερ Σίτι".

Ερωτηθείς επίσης αν θεωρεί πως εκείνο το ματς θα λειτουργήσει ως έξτρα κίνητρο για τους παίκτες της Λίβερπουλ, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Δεν το νομίζω. Νομίζω ότι δεν μπορούν να σκέφτονται την περασμένη σεζόν.

Μουρίνιο: "Το γλίστρημα του Τζέραρντ έδωσε τον τίτλο στη Σίτι"

Θα πρέπει να σκέφτονται τη φετινή σεζόν. Έχουν ήδη αρκετά κίνητρα για αυτή τη σεζόν. Δεν θέλουν να σκέφτονται την περσινή σεζόν για τις άσχημες αναμνήσεις.

Θα πήγαινα πίσω και θα σκεφτόμουν τις καλές αναμνήσεις, τα φανταστικά ματς που είχαν και τις νίκες που έκαναν".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ