ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Παίκτης άλλης ομάδας ο Λάμπαρντ"

Μουρίνιο: "Παίκτης άλλης ομάδας ο Λάμπαρντ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και δεν θέλησε να μιλήσει για τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του, ενώ δεν ήθελε να κάνει σχόλιο για τον Φρανκ Λάμπαρντ, διότι είναι παίκτης άλλης ομάδας.

"Ήταν ένας κερδισμένος πόντος, διότι ήρθαμε εδώ ως πρωτοπότοι με δυο πόντους διαφορά από τον δεύτερο και φεύγουμε με διαφορά τριών πόντων. Κοιτάζω τον πίνακα και είμαστε πρωτοπόροι.

Ήρθαμε εδώ, σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο και φεύγουμε με καλύτερες συνθήκες απ' αυτές που ήρθαμε. Ήταν μια πολύ πολύ καλή εμφάνιση", ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς και συνέχισε:

"Είχαμε δοκάρι στο 1-0 υπέρ μας και δεν πρέπει να σπαταλάς ευκαιρίες, ειδικά απέναντι σε καλές ομάδες. Η τακτική μας αντίδραση ήταν για να πάρουμε το ματς. Εκείνοι προσπάθησαν πολύ να μην χάσουν το παιχνίδι.

Είμαστε επιτυχημένοι, γιατί σκοράραμε και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτοί είναι επιτυχημένοι γιατί ισοφάρισαν. Στο τέλος, σύμφωνα με την άποψή μου, άξιζαν τον βαθμό".

Ερωτηθείς για τον Φρανκ Λάμπαρντ, είπε: "Το να μιλήσω για τον Φρανκ, θα έπρεπε να το κάνω για τον Φρανκ του παρελθόντος, τον παίκτη που ήταν μαζί μου και το τι σημαίνει για την καριέρα μου.

Ποτέ δεν κουράζομαι να μιλάω γι' αυτό, αλλά από την στιγμή που είναι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, δε μιλάω για παίκτες άλλης ομάδας. Είμαι προπονητής της Τσέλσι και μιλάω για τους παίκτες μου και οι παίκτες μου τα πήγαν φανταστικά".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ