ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Η Μ.Σίτι έχει και διαιτησία υπέρ της"

Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho (L) looks on in front of Malaga's Chilean coach Manuel Pellegrini (R) during the Spanish league football match Real Madrid vs Malaga at the Santiago Barnabeu stadium in Madrid on March 18, 2012. The match ended 0-0 draw.   AFP PHOTO/JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho (L) looks on in front of Malaga's Chilean coach Manuel Pellegrini (R) during the Spanish league football match Real Madrid vs Malaga at the Santiago Barnabeu stadium in Madrid on March 18, 2012. The match ended 0-0 draw. AFP PHOTO/JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πέταξε το γάντι στον Πελεγκρίνι δηλώνοντας πως η Μάντσεστερ Σίτι τα έχει όλα υπέρ της: ακόμα και τις κρίσιμες αποφάσεις των διαιτητών! Διαβάστε το νέο ρεσιτάλ του "special one"!

Λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη μάχη της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι (53 βαθμοί) με την 3η της βαθμολογίας Τσέλσι (50 βαθμοί), ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να απαρνηθεί τα περίφημα mind games του.

Έτσι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα στο "Etihad Stadium", ο τεχνικός των "μπλε" έριξε τα καρφιά του για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι (δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις εδώ και χρόνια), υποστηρίζοντας πως απολαμβάνει μεταξύ άλλων και διαιτητική προστασία.

"Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τα πάντα. Έχει μεγάλους παίκτες, έναν άξιο προπονητή και επίσης τις καθοριστικές αποφάσεις πάντα υπέρ τους.

Σκέφτομαι τον αγώνα με τη Λίβερπουλ και το τέρμα των κόκκινων που ακυρώθηκε για ένα ανύπαρκτο οφσάιντ.

Σκέφτομαι το γκολ που αρνήθηκαν στην Νιούκαστλ και την αποβολή του Ρόουζ, της Τότεναμ, στο ματς που έγινε το βράδυ της Τετάρτης", τόνίσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Όταν του ζητήθηκε δε να σχολιάσει την δήλωση του τεχνικού της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ πως "η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει την καλύτερη ομάδα του πλανήτη", ήταν επίσης καυστικός:

"Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο; Μπορεί για τον Σέργουντ ο πλανήτης να είναι η Αγγλία. Περιμένουμε την επιστροφή του Champions League και θα τα ξαναπούμε.

Εμείς από την πλευρά μας διανύουμε μία φανταστική σεζόν και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό που έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα. Η Premier League φέτος είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ.

Στη μάχη του τίτλου υπάρχουν επίσης Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Η Γιουνάιτεντ είναι πάντα η Γιουνάιτεντ. Έβερτον και Τότεναμ είναι και αυτές ανταγωνιστικές".

Διαβάστε και το ξέσπασμα του Μουρίνιο μετά το 0-0 με τη Γουέστ Χαμ όπου κατηγόρησε την ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς ότι παίζει ποδόσφαιρο από τον... 19ο αιώνα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ