ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Ποδόσφαιρο από τον 19ο αιώνα η Γουέστ Χαμ"

Μουρίνιο: "Ποδόσφαιρο από τον 19ο αιώνα η Γουέστ Χαμ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατηγόρησε τη Γουέστ Χαμ για αντιποδόσφαιρο μετά το 0-0 και τόνισε ότι το μόνο που δεν είχε για να πάρει τη νίκη ήταν ένα Black & Decker! Απάντηση με χιούμορ από Άλαρνταϊς.

H Τσέλσι έμεινε στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" που την άφησε στο -3 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει βρει πάντως τον "ένοχο" αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση.

Οι "αφορισμοί" λοιπόν πήγαν στην ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, με τον Πορτογάλο να τη κατηγορεί για σούπερ αμυντικό ποδόσφαιρο και να χρησιμοποιεί απίστευτες ατάκες για να δικαιολογήσει την αδυναμία των "μπλε" να βρουν δίχτυα.

"Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όταν μόνο μία ομάδα θέλει να παίζει. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας έχει να κάνει με δύο ομάδες που αγωνίζονται.

Είπα στον Μπιγκ Σαμ, χρειάζονται πόντους. Το να έρχονται εδώ με τον τρόπο που ήρθαν, είναι αποδεκτό αυτό;

Ίσως να είναι, χρειάζονται πόντους", ξεκίνησε αρχικά τις δηλώσεις του ο 51χρονος τεχνικός των Λονδρέζων, για να συνεχίσει σε ακόμα πιο επιθετικό ύφος:

"Αυτό δεν είναι Premier League, αυτό δεν είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Αυτό είναι ποδόσφαιρο από τον 19ο αιώνα.

Μουρίνιο: "Ποδόσφαιρο από τον 19ο αιώνα η Γουέστ Χαμ"

Ο Σαμ Άλαρνταϊς έκοψε δύο πολύτιμους βαθμούς από τον Ζοζέ Μουρίνιο στην προσπάθεια της Τσέλσι για την κατάκτηση του τίτλου

Το μόνο πράγμα που μπορούσα να φέρω επιπλέον για να πάρω τη νίκη ήταν ένα Black & Decker. Ένα Black & Decker για να καταστρέψω τον (αμυντικό) τοίχο".

Από την πλευρά του, ο Σαμ Άλαρνταϊς, αντιμετώπισε με αρκετά καλή διάθεση τα σχόλια του Ζοζέ Μουρίνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν μπορεί απλά να το αντέξει! Δεν μπορεί! Ήξερα ότι θα τα έλεγε αυτά! Είναι θαυμάσιο όταν παίρνεις αποτέλεσμα εις βάρος του!

Λατρεύω όταν γκρινιάζει η Τσέλσι. Νατος ο παλιός καλός Ζοζέ, ο οποίος γκρινιάζει πάλι"!

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ