ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δεν πιστεύω στις ανίκητες ομάδες"

Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during  the preseason soccer match between SV  Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014.   (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea
Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during the preseason soccer match between SV Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014. (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea AP

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θέλει να παρομοιάζουν την Τσέλσι με την Άρσεναλ την σεζόν 2003-04, όταν οι "κανονιέρηδες" ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα χωρίς ήττα.

Η Τσέλσι νίκησε 2-1 στο Άνφιλντ την Λίβερπουλ και παραμένει πρώτη και αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δηλώνει ικανοποιημένος από την πορεία των "μπλε" στο πρωτάθλημα και βέβαιος ότι η Τσέλσι έχει την ποιότητα να ξεπεράσει τα αγωνιστικά προβλήματα αλλά και ενδεχόμενη ήττα κατά την διάρκεια της σεζόν.

" 'Όταν ξεκίνησε η σεζόν θέλαμε να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ δεν πιστεύω σε αήττητα σερί. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα και πιστεύω ότι η Τσέλσι μπορεί να κρατήσει αυτόν τον ρυθμό.

Ξέρω ότι θα έρθει και η ήττα αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Είμαστε μία ενωμένη ομάδα. Όταν έρθει η ήττα θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι. Δεν ήξερα ότι του Κέιχιλ ήταν γκολ. Χωρίς τεχνολογία γραμμής θα ήταν δύσκολο να αποφασίσει ο διαιτητής. Ο,τιδήποτε βοηθάει τους διαιτητές να πάρουν σωστές αποφάσεις είναι καλοδεχούμενο".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ