ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Κάναμε το τέλειο παιχνίδι"

Μουρίνιο: "Κάναμε το τέλειο παιχνίδι"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της Τσέλσι επί της Σουόνσι με 5-0 και τόνισε ότι η ιστορία σε μία ομάδα γράφεται με τίτλους. (VIDEO)

Τα εύσημα στους παίκτες του μοίρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη με 5-0 της Τσέλσι επί της Σουόνσι για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πορτογάλος προπονητής χαρακτήρισε τέλειο το παιχνίδι των "μπλε" και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να κερδίσουν τίτλους για να γράψουν ιστορία.

" Ήταν το τέλειο παιχνίδι. Όλα πήγαν όπως τα θέλαμε. Το γκολ στο πρώτο λεπτό έκανε την διαφορά στο ματς. Το γεγονός ότι ήμασταν 4-0 στο πρώτο ημίχρονο δεν σημαίνει ότι τελείωσε το παιχνίδι, ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ήταν μία ευνοϊκή κατάσταση για μας στο δεύτερο ημίχρονο. Η Τσέλσι έχει ποιότητα και συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.

Δεν νομίζω ότι η Σίτι θα έχει πίεση. Πρέπει να κερδίσει την Άρσεναλ και το ξέρουν αυτό. Είναι μία έμπειρη ομάδα. Λέω συνέχεια στους παίκτες μου ότι δεν υπάρχει ιστορία χωρίς τίτλους. Αν παίξουμε πολύ καλά και δεν κερδίσουμε τίτλους τα επόμενα 20 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται αυτή την ομάδα. Είμαι ο πρώτος που λέω ότι πρέπει να παίξουμε καλά αλλά πρέπει να κερδίσουμε και τίτλους.

Η Τσέλσι είναι νέα ομάδα με νέους παίκτες που έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους, αλλά πρέπει κάθε χρόνο να κερδίζουν τίτλους για να γράψουν ιστορία".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ