ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Έβαλα τις φωνές στον Κόστα και πλέον όλα είναι καλά"

Κόντε: "Έβαλα τις φωνές στον Κόστα και πλέον όλα είναι καλά"

Στο μακρινό παρελθόν ανήκει η φιλονικία μεταξύ Αντόνιο Κόντε και Ντιέγκο Κόστα, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι.

Ο Αντόνιο Κόντε έδωσε κάποιες λεπτομέρειες από την πλευρά του σχετικά με το τι συνέβη στο επεισόδιο που είχε με τον Ντιέγκο Κόστα σε προπόνηση της Τσέλσι προ εβδομάδων, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έφερε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο Ιταλός τεχνικός επιβεβαίωσε τον καυγά των δύο, ο οποίος, σύμφωνα με αγγλικές εφημερίδες, περιελάμβανε φράσεις όπως "να πας στην Κίνα" από μέρους του, αναφερόμενος στις πλουσιοπάροχες προτάσεις που είχε ο πολιτογραφημένος Ισπανός.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετράει 15 γκολ σε 22 αγώνες φέτος, φέρεται να επικαλούταν πόνο στη μέση, κάτι που δεν αποδεχόταν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, του οποίου το μέρος πήρε ο Κόντε, στην επίμαχη προπόνηση.

"Ήμουν ξεκάθαρος μαζί του, ύψωσα τη φωνή μου και ο παίκτης κατάλαβε. Τώρα όλα είναι τέλεια", δήλωσε ο Κόντε στο "Sky Sport Italia".

Ο Κόστα είχε μείνει ακόμα κι εκτός αποστολής της ομάδας σε αγωνιστικές υποχρεώσεις στις αρχές του 2017, ωστόσο επέστρεψε στην ενδεκάδα και έκτοτε έχει επανέλθει στη λειτουργία του συλλόγου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ