ΤΣΕΛΣΙ

Η "σπόντα" του Μουρίνιο για τον Μόγιες

Η "σπόντα" του Μουρίνιο για τον Μόγιες
© GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν άφησε ασχολίαστη την αναφορά του Μόγιες στο δύσκολο πρόγραμμα της Γιουνάιτεντ στο ξεκίνημα κάνοντας λόγο για ... ζεστά και κρύα μπαλάκια! Το μήνυμά του στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έκανε παράπονα πριν από λίγες ημέρες για το φορτωμένο πρόγραμμα της πρωταθλήτριας Γιουνάιτεντ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (εκτός έδρας πρεμιέρα με Σουόνσι και ντέρμπι με Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι) και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν άφησε τίποτα να... πέσει κάτω.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στη Χαλ (18/8), ο "special one" φρόντισε να ρίξει το καρφί του στον διάδοχο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

"Εάν πω εγώ κάτι τέτοιο θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Ενημερώθηκα πως το πρόγραμμα των αγώνων βγαίνει μέσα από κομπιούτερ. Ή μήπως γίνεται με το παλιό μοντέλο με τα ζεστά και κρύα μπαλάκια;

Εκτός αν το κομπιούτερ έχει ιό, δεν ξέρω. Δεν με νοιάζει το πρόγραμμα", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος, ο οποίος υποστήριξε παράλληλα ότι οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες στο Νησί, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό...

Η "σπόντα" του Μουρίνιο για τον Μόγιες

"Λίγα χρόνια πριν, οι καλύτερες ομάδες ήταν καλύτερες. Πιστεύετε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα επειδή ήταν μία απίστευτη ομάδα; Δεν το νομίζω.

Οι άλλοι διεκδικητές δεν είχαν πολύ καλή σεζόν. Το ίδιο συνέβη και έναν χρόνο πριν όταν πήρε η Σίτι τον τίτλο. Ήταν μία εκπληκτική ομάδα; Δεν το νομίζω. Οι άλλοι έκαναν τόσα πολλά λάθη που τελικά ο τίτλος κατέληξε στα χέρια της Σίτι.

Στο παρελθόν υπήρχε μία φανταστική Άρσεναλ, πρωταθλήτρια χωρίς να κάνει ούτε μία ήττα. Υπήρχε η Τσέλσι με ρεκόρ συγκομιδής πόντων. Υπήρχε μία Γιουνάιτεντ που κέρδισε το πρωτάθλημα μετά το δικό μας νταμπλ κάνοντας μία απίστευτη σεζόν.

Η "σπόντα" του Μουρίνιο για τον Μόγιες
© GETTY IMAGES

Οι πρωταθλήτριες τις προηγούμενες σεζόν ήταν υπέροχες αλλά ειδικά τις δύο τελευταίες σεζόν, δεν μου φάνηκε πως ήταν το ίδιο. Μερικές φορές νικάς επειδή είσαι τρομερός.

Άλλες φορές νικάς επειδή είσαι ο καλύτερος. Αλλά μπορείς να είσαι ο καλύτερος χωρίς να είσαι τρομερός..."

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ