ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Είμαι καλύτερος από ποτέ"

Μουρίνιο: "Είμαι καλύτερος από ποτέ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι θα είναι δύσκολο να ελέγξει τα συναισθήματά του όταν θα επιστρέψει στο Στάμφορντ Μπριτζ για την πρεμιερα του πρωταθλήματος κόντρα στη Χαλ. Διαβάστε αναλυτικά.

Έξι σχεδόν χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι (Σεπτέμβριος 2007), ο Ζοζέ Μουρίνιο ετοιμάζεται να καθήσει εκ νέου στον πάγκο της σε επίσημο ματς, στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Χαλ (18/8) και στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής μίλησε για το comeback του.

"Όταν θα βγω στο στάδιό μου, στην φυσούνα μου, στους ανθρώπους μου, θα πρέπει να ελέγξω τα συναισθήματά μου.

Θα μου πάρει μερικά λεπτά και μετά θα συγκεντρωθώ στο παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο "happy one" Μουρίνιο και συνέχισε:

"Επέστρεψα στο αγαπημένο μου πρωτάθλημα και στη χώρα που μου αρέσει περισσότερο να δουλεύω στο ποδόσφαιρο.

Δουλεύω για το σύλλογό μου αλλά ταυτόχρονα για το αγγλικό ποδόσφαιρο και τώρα πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από ποτέ. Όταν πηγαίνω στο Στάμφορντ Μπριτζ θέλω να προσπαθώ να δίνω χαρά σε όλους.

Θέλω να πω στον κόσμο ότι δεν είμαι απλά ένας "μπλε", είμαι ένας από αυτούς. Την Κυριακή πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε εμένα και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς αλλά θα πρέπει να μας ξεχάσουν και να συγκεντρωθούν στην ομάδα.

Το ξεκίνημά μας είναι δύσκολο. Δεν μου αρέσει να παίζω με ομάδες που προέρχονται από χαμηλότερες κατηγορίες, που έρχονται με φανταστική νοοτροπία. Δεν είναι σαν μία ομάδα που έμεινε στην κατηγορία την τελευταία μέρα της σεζόν.

Μου συνέβη όταν ήμουν στην Ίντερ με τη Μπάρι. Ήρθαν από τη Serie B και μας πήραν ισοπαλία στο Σαν Σίρο".

Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε επίσης ότι του αρέσει η ομάδα όπως είναι αλλά "θα προσπαθήσουμε να πάρουμε έναν ακόμα παίκτη", ενώ αναφορικά με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Νταβίντ Λουίζ, ήταν κατηγορηματικός για μία ακόμα φορά:

"Είναι ένας νεαρός παίκτης που υπέγραψε πέρυσι νέο συμβόλαιο και όταν το έκανε αυτό ήταν πολύ χαρούμενος, οπότε θέλουμε να τον κρατήσουμε.

Ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Μπαρτσελόνα θέλει τους καλύτερους όμως είμαστε ειλικρινείς όταν λέμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Νταβίντ".

Σημειώνεται πως η σαββατιάτικη προπόνηση των "μπλε" θα διεξαχθεί στο "Σταμφορντ Μπριτζ", με τον Μουρίνιο να αποκαλύπτει πως αυτό θα γίνει για να εξοικειωθούν τα νέα αποκτήματα στο νέο ποδοσφαρικό τους σπίτι.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ