ΤΣΕΛΣΙ

Η ηχηρή απάντηση της Τσέλσι στο ρατσισμό

Η ηχηρή απάντηση της Τσέλσι στο ρατσισμό

Η διοίκηση της Τσέλσι κατάφερε να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα μετά τη ρατσιστική επίθεση οπαδών της σε μαύρο Γάλλο πολίτη στο μετρό του Παρισιού. Διαβάστε όλες τις ενέργειες των Λονδρέζων.

Με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο απαντάει στο ρατσισμό η Τσέλσι, δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά και ότι μεγαλώνει ως κλαμπ σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο αγωνιστικά.

Η ρατσιστική επίθεση οπαδών της σε μαύρο Γάλλο πολίτη στο μετρό του Παρισιού, δεν την άφησε αδιάφορη, ούτε θεώρησε ότι είναι αμέτοχη επειδή συνέβη σε ξένη χώρα και από ανθρώπους που δεν μπορούσε να ελέγξει, άρα να έχει την ευθύνη τους.

Και όμως, πέρα από την παραδειγματική τους τιμωρία με το να απέχουν από τα ματς της ομάδας και τον δια βίου αποκλεισμό, αν αποδειχθούν ένοχοι στο τέλος της έρευνας, προβαίνει και σε άλλες κινήσεις, θέλοντας να βάλει... φρένο σε όποιον θελήσει να πράξει κάτι σχετικό στο μέλλον.

Με το ρατσισμό δεν ανοίγεις διάλογο, τον τσακίζεις. Έτσι, λοιπόν, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος δήλωσε εξοργισμένος στο περιβάλλον του από το περιστατικό, ζήτησε να τρέξουν οι διαδικασίες προκειμένου να αποζημιωθεί το θύμα της επίθεσης στην γαλλική πρωτεύουσα. Σχετικές δηλώσεις που καταδικάζουν το γεγονός, έκανε και ο Ζοζέ Μουρίνιο.

"Είμαστε αηδιασμένοι. Ο σύλλογος θέλει να απολογηθεί για την ασυγχώρητη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας οπαδών", ανέφερε εκπρόσωπος της Τσέλσι, ενώ η διοίκηση κάλεσε το θύμα και την οικογένειά του να παρακολουθήσουν τον αγώνα ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο και φυσικά τα πάντα θα είναι πληρωμένα από τους "μπλε".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ