ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Ντροπή για τους ρατσιστές οπαδούς"

Μουρίνιο: "Ντροπή για τους ρατσιστές οπαδούς"

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε ντροπιασμένος από το ρατσιστικό επεισόδιο οπαδών της Τσέλσι στο μετρό του Παρισιού, αλλά και υπερήφανος για την τιμωρία των , από τη διοίκηση της ομάδας.

Την ντροπή του για το ρατσιστικό επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της Τσέλσι στο μετρό του Παρισιού πριν την αναμέτρηση με την Παρί Σεν-Ζερμέν για το Champions League, εξέφρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο, που όμως επανέλαβε και υπερασπίστηκε τα ιδανικά των "μπλε" του Λονδίνου.

"Τα συναισθήματά μου είναι αυτά που έχει ο καθένας στην ομάδα. Λυπούμαστε πάρα πολύ. Θέλουμε να το πολεμήσουμε. Νιώθουμε ντροπιασμένοι και θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη σε αυτόν τον κύριο. Νιώθουμε ντροπιασμένοι, αλλά ίσως να μην έπρεπε γιατί δεν έχουμε σχέση με αυτά τα άτομα.

Εγώ, είμαι συνδεδεμένος με την Τσέλσι και μόνο καλά πράγματα εκπροσωπεί αυτός ο σύλλογος. Άφησα την Τσέλσι το 2007 και δεν μπορούσε να περιμένω για την επιστροφή. Οπότε, ναι ένιωσα ντροπή όταν έμαθα τι συνέβη και είμαι υπερήφανος σαν προπονητής της Τσέλσι, γνωρίζοντας ότι αυτά τα άτομα δεν αντιπροσωπεύουν την Τσέλσι. Έχω στα αποδυτήρια, 12-14 παίκτες που έχουν αφρικανική καταγωγή.", δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ