ΤΣΕΛΣΙ

Αυτούς θέλει ο Ζοζέ Μουρίνιο

Αυτούς θέλει ο Ζοζέ Μουρίνιο

Πέντε παίκτες έχει στην κορυφή της λίστας του ο Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε ποιοι είναι αυτοί, αλλά και τι σχεδιάζει να κάνει με τους Ρομελού Λουκακού και Κέβιν ντε Μπρούινε.

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά της Τσέλσι έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η επιστροφή του Πορτογάλου ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και πλέον εκείνος καλείται να προσθέσει τις δικές του πινελιές στο ρόστερ των "μπλε".

Σύμφωνα με τη "Daily Mail" ο Μουρίνιο έχει στην κορυφή της λίστας του πέντε παίκτες. Ο 50χρονος θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται έναν επιθετικό, έναν μέσο και έναν κεντρικό αμυντικό, χωρίς πάντως ο τελευταίος να είναι απαραίτητα για την ενδεκάδα. Έτσι οι πέντε παίκτες που θέλει είναι οι Στέφαν Γιόβετιτς (Φιορεντίνα), Έντιν Τζέκο (Μάντσεστερ Σίτι), Ελιακίμ Μανγκαλά (Πόρτο), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα) και Φερναντίνιο (Σαχτάρ).

Από εκεί και πέρα, ρευστό είναι το μέλλον κάποιων παικτών στην Τσέλσι. Ο Ρουμελού Λουκακού, ο οποίος δόθηκε πέρυσι δανεικός στη Γουέστ Μπρομ, ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Στους "μπάγκις" ήταν εξαιρετικός και αυτό μάλλον έκανε τον Μουρίνιο να τον ενημερώσει πως τον δε σκοπεύει να τον δώσει ξανά δανεικό.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κέβιν ντε Μπούινε, θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών εντός των επόμενων ημερών. Ο Βέλγος θα ήθελε να πουληθεί στη Ντόρτμουντ, όμως, η Τσέλσι μέχρι πρότινος σχεδίαζε να τον δώσει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν ως έμψυχο αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Αντρέ Σούρλε.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Μουρίνιο δεν προτίθεται να κάνει σαρωτικές αλλαγές, κάτι που επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ