ΤΣΕΛΣΙ

Ρόμπεν: "Μπορεί να κυριαρχήσει στην Αγγλία ο Μουρίνιο"

Ρόμπεν: "Μπορεί να κυριαρχήσει στην Αγγλία ο Μουρίνιο"

Ο Άριεν Ρόμπεν δήλωσε πως με την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο η Τσέλσι μπορεί να κυριαρχήσει, παραδέχτηκε ότι δεν είναι φαν του ποδοσφαιρικού στυλ του Πορτογάλου, αλλά του έβγαλε το καπέλο.

Πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ζοζέ Μουρίνιο έχει ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος θεωρεί πως ο Πορτογάλος μπορεί να κυριαρχήσει στο Νησί.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Τσέλσι πανηγυρίζοντας μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα και ο Ολλανδός εκτιμά πως ο "Μου" μπορεί να επαναφέρει τους "μπλε" στην κορυφή.

"Είναι μία μεγάλη κίνηση από την Τσέλσι η επιστροφή του Μουρίνιο. Είναι ένας από αυτούς που θα τον καλωσορίσουν οι οπαδοί. Είχε πολύ επιτυχημένες χρονιές στην Τσέλσι και μπορεί να το επαναλάβει. Το θέμα με τον Ζοζέ είναι πως κάνει τα πάντα για να νικήσει, δεν τον νοιάζει το πώς, απλά να νικήσει.

Δεν είμαι υποστηρικτής του ποδοσφαιρικού του στυλ, αλλά είναι ένας νικητής που έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα. Είμαι σίγουρος πως με μερικές μεγάλες μεταγραφές από τον ιδιοκτήτη ο Ζοζέ και η Τσέλσι μπορούν να κυριαρχήσουν ξανά".

Ακόμη σχολίασε και την παραμονή του Φρανκ Λάμπαρντ: "Δεν εκπλήσσομαι που ο Φρανκ μένει. Θα ήταν λάθος να φύγει επειδή είναι ένας από τους καλύτερους. Από τη στιγμή που έγινε ξεκάθαρο πως ο Ζοζέ θα επιστρέψει, δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει ο Φρανκ επειδή υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ τους".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ