ΤΣΕΛΣΙ

Ανοιχτό του Φαλκάο, "όχι" από Κόουλ

Ανοιχτό του Φαλκάο, "όχι" από Κόουλ
Φαλκάο © EPA

Την υπόθεση του Ρανταμέλ Φαλκάο συνεχίζουν να εξετάζουν οι άνθρωποι της Τσέλσι, πρόταση της οποίας για ανανέωση απέρριψε ο Άσλεϊ Κόουλ. Διαβάστε αναλυτικά.

Το θέμα του Ρανταμέλ Φαλκάο επαναφέρει στο προσκήνιο για την Τσέλσι σημερινό δημοσίευμα της "Sun".

Ο Κολομβιανός με τις εμφανίσεις του είναι γνωστό πως βρίσκεται στο στόχαστρο των Λονδρέζων, οι οποίοι φαίνεται πως δεν έχουν αφήσει την υπόθεσή του.

"Τα προκαταρκτικά έχουν ήδη γίνει για τον Φαλκάο. Ο ιδιοκτήτης θέλει τα πάντα να είναι εντάξει, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία πριν μπει στη μάχη της απόκτησής του άλλος σύλλογος", είπε πηγή από τον σύλλογο στην εν λόγω εφημερίδα.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, μάλιστα, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον δει από κοντά και στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως, γνωρίζοντας πάντως πως θα πρέπει να δαπανήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον πάρει στην ομάδα του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN ο Άσλεϊ Κόουλ απέρριψε την πρόταση ανανέωσης μονοετούς συμβολαίου των "μπλε". Οι τελευταίοι έχουν ως πολιτική τους να προτείνουν μονοετή συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές άνω των 30, όπως έκαναν και στην περίπτωση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, τον οποίον έχασαν.

"Ο σύλλογος έχει ως πολιτική του να προσφέρει μικρής διάρκειας συμβόλαια σε όσους είναι άνω των 30. Δεν έχουν προγραμματιστεί νέες συζητήσεις, αλλά αυτό εξαρτάται από την Τσέλσι. Αυτή η πολιτική της κόστισε τη φυγή του Ντιντιέ Ντρογκμπά και μπορεί να γίνει το ίδιο και με τον Άσλεϊ. Δεν εξαρτάται από τον προπονητή, αλλά από τον σύλλογο", είπε μία πηγή στο ESPN, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Άγγλος αριστερός μπακ από τον Ιανουάριο θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ