ΜΠΑΓΕΡΝ

Λεβαντόβσκι: "Ο Χούμελς έρχεται για τίτλους στην Μπάγερν"

Λεβαντόβσκι: "Ο Χούμελς έρχεται για τίτλους στην Μπάγερν"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έσταξε μέλι για τον πρώην συμπαίκτη του στην Ντόρτμουντ Ματς Χούμελς και τόνισε πως επέλεξε να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν για να κατακτήσει τίτλους.

Μετά τη συνεργασία που είχαν πριν λίγα χρόνια στην Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Ματς Χούμελς θα ξανασμίξουν αυτό το καλοκαίρι στην Μπάγερν, και ο Πολωνός στράικερ των Βαυαρών δεν κρύβει την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη.

"Είναι ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο ο οποίος ξέρει να "μοιράζει" το παιχνίδι. Εάν παίξουν μαζί οι Ματς και Τζερόμ (Μπόατενγκ) αυτό θα έχει πολύ καλό αντίκτυπο και στην επίθεσή μας.

Και οι δύο "βλέπουν" γήπεδο και μπορούν να περάσουν μακρινές διαγώνιες μπαλιές, έτσι μπορεί να βελτιωθεί το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας", δήλωσε ο στράικερ των πρωταθλητών Γερμανίας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Goal.com", για να προσθέσει:

Λεβαντόβσκι: "Ο Χούμελς έρχεται για τίτλους στην Μπάγερν"

"Το σίγουρο είναι πως τόσο ο Χούμελς όσο και ο Μπόατενγκ έχουν εξαιρετικές ικανότητες στην άμυνα. Ανυπομονώ να βρεθώ συμπαίκτης του Ματς με τον οποίο συνεργάστηκα για τέσσερα χρόνια. Νομίζω ότι τώρα θέλει να κατακτήσει τίτλους με την Μπάγερν".

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο παιχνίδι του Χούμελς με τη φανέλα της Ντόρτμουντ θα είναι ιδιαίτερο καθώς θα διεκδικήσει με τη Ντόρτμουντ το Κύπελλο Γερμανίας το Σάββατο (21/5, 21:00) απέναντι στην... επόμενη ομάδα του: την πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν Μπάγερν Μονάχου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ