ΜΠΑΓΕΡΝ

Η UEFA τιμωρεί τον Γουαρδιόλα για το t-shirt

Η UEFA τιμωρεί τον Γουαρδιόλα για το t-shirt

Την τιμωρία του Πεπ Γουαρδιόλα εξετάζει η UEFA για το t-shirt με το οποίο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Πόρτο και το οποίο είχε μήνυμα σχετικό με το θάνατο Αργεντινού δημοσιογράφου.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος και στενός φίλος του Πεπ Γουαρδιόλα, Χόρχε Τόπο Λόπες, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο, στο ταξί όπου επέβαινε στη Βραζιλία, καλύπτοντας το Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 2014.

Μετά από εννιά μήνες τα αίτια του θανάτου του Αργεντινού δημοσιογράφου και του τροχαίου δυστυχήματος που τον προκάλεσε, δεν έχουν εξακριβωθεί.

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, ενόψει της αναμέτρησης με την Πόρτο για τον προημιτελικό του Champions League με ένα μαύρο t-shirt, στο οποίο αναγραφόταν το μήνυμα #JusticiaparaTopo, δηλαδή #Δικαιοσύνη για τον Τόπο.

Το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο Καταλανός τεχνικός για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης δεν άρεσε στην UEFA, που κίνησε διαδικασία εναντίον του, σύμφωνα με το άρθρο 11.2.

Το εν λόγω άρθρο απαγορεύει τη "χρήση αθλητικών γεγονότων για εκδηλώσεις φύσης μη αθλητικής", κι ο Πεπ Γουαρδιόλα αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο, στην απόφαση που θα ανακοινωθεί την 21η Μαΐου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ