ΜΠΑΓΕΡΝ

Γουαρδιόλα: "Δεν είμαι ο καλύτερος τεχνικός"

Γουαρδιόλα: "Δεν είμαι ο καλύτερος τεχνικός"

Τυχερό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Πεπ Γουαρδιόλα για το γεγονός ότι έχει προπονήσει κορυφαίους άσους της μπάλας ενώ υπογράμμισε πως το καλύτερο βραβείο για αυτόν είναι να βοηθάει τους παίκτες του.

"Δεν είμαι ο κορυφαίος τεχνικός στον κόσμο. Απλά προπόνησα κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ήμουν τυχερός που είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί τους", τόνισε ο Γουαρδιόλα, για να προσθέσει πως η αναφορά του είναι για την τριπλέτα της Μπαρτσελόνα Μέσι-Τσάβι-Ινιέστα.

Ερωτηθείς επίσης για τους τίτλους που σάρωσε με τη Μπαρτσελόνα, δήλωσε: "Το καλύτερο βραβείο είναι να βοηθάς έναν παίκτη. Απολαμβάνεις τα τρόπαια κάθε φορά, αλλά μετά τα βάζουν αμέσως στην τροπαιοθήκη".

Γουαρδιόλα: "Δεν είμαι ο καλύτερος τεχνικός"

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γουαρδιόλα αποκάλυψε ότι ο Φρανκ Ριμπερί ήταν ο παίκτης που είχε προσπαθήσει πολλές φορές να τον πάρει στη Μπαρτσελόνα όταν ήταν εκεί προπονητής, ενώ για την αντίπαλο των πρωταθλητών Γερμανίας και Ευρώπης στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, Γκλάντμπαχ, δήλωσε:

"Έμεινα έκπληκτος από την οργάνωση του παιχνιδιού της Γκλάντμπαχ. Δουλεύουν εδώ και πολλά χρόνια με τον ίδιο προπονητή και έχουν πλέον αυτοματισμούς. Θα είναι λάθος να τους υποτιμήσουμε".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ