ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκουαρδιόλα: "Είμαι σαν γυναίκα, κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα"

Γκουαρδιόλα: "Είμαι σαν γυναίκα, κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα είναι προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι από το καλοκαίρι όμως τώρα είναι 100% αφοσιωμένος στη Μπάγερν και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει με γλαφυρό τρόπο μέσω συνέντευξης Τύπου.

Την περασμένη Δευτέρα η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα είναι από το καλοκαίρι του 2016 και για τουλάχιστον τρία χρόνια ο νέος της προπονητής όμως το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπάγερν να κάνουν σχετικές ερωτήσεις στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Κάπου εκεί όμως ο 45χρονος τεχνικός φάνηκε να ενοχλείται και δεν προσπάθησε σε κανένα σημείο να κρύψει τη δυσφορία του. "Δεν υπάρχει σεβασμός για εμάς τους προπονητές σε κανένα μέρος του κόσμου. Δεν έχει σημασία τι λέμε.

Είμαι εδώ επειδή πρέπει να βρίσκομαι εδώ. Δεν υπάρχει πια σεβασμός για τους προπονητές. Γιατί δεν γράφετε για τα πολλά ωραία πράγματα που λέω για τους παίκτες μου;

Γκουαρδιόλα: "Είμαι σαν γυναίκα, κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα"

Υπάρχουν μέσα μαζικής ενημέρωσης εδώ στη Γερμανία που δεν μου έχουν κάνει ούτε μία ερώτηση σχετικά με ποδόσφαιρο από τότε που ήρθα εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο οι προπονητές εξακολουθούν να δίνουν συνεντεύξεις Τύπου", δήλωσε αρχικά ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος ξεκάθαρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να σκέφτεται τόσο τη Μπάγερν Μονάχου όσο και τη Μάντσεστερ Σίτι στους προσεχείς μήνες:

"Είμαι σαν γυναίκα, μπορώ να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα. Μπορώ να ελέγξω και τις δύο καταστάσεις, μπορώ να σκεφτώ και τις δύο καταστάσεις. Δεν είναι πρόβλημα για μένα, έχω μεγάλο ταλέντο σε αυτό.

Γκουαρδιόλα: "Είμαι σαν γυναίκα, κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα"

Ξέρω ότι δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, ένας προπονητής να αφήνει τη Μπάγερν. Συνήθως η Μπάγερν διώχνει έναν προπονητή, αλλά έχουμε ακόμα τέσσερις μήνες".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ