ΜΠΑΓΕΡΝ

Αλόνσο: "'Εφυγα λόγω Γκουαρδιόλα"

Αλόνσο: "'Εφυγα λόγω Γκουαρδιόλα"

Ο Τσάμπι Αλόνσο εξήρε τις ικανότητες του Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς ήταν ένας από τους λόγους που ο Ισπανός μέσος πήρε μεταγραφή από την Ρεάλ στην Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ο βασικός λόγος που προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο μέσος της Μπάγερν κατέκτησε με την Ρεάλ το Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν και θεώρησε ότι ο κύκλος του στην "βασίλισσα" έκλεισε.

Η Μπάγερν κινήθηκε για την απόκτηση του και παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι το 2016 ο Αλόνσο προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς και να συνεργαστεί με τον Γκουαρδιόλα. Ενώ η σεζόν φτάνει στο τέλος της δηλώνει ότι αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφαση του να παίξει στην Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα.

" Υπήρχαν πολλοί καλοί λόγοι να πάρω μεταγραφή στην Μπάγερν και ο Γκουαρδιόλα ήταν ένας από αυτούς. Μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ είχε έρθει η ώρα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχαμε κερδίσει το 10ο! Ήταν η σωστή στιγμή να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαι ευγνώμων στην Ρεάλ που με άφησε παρότι είχα συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Σύντομα αντιλήφθηκα γιατί ο Γκουαρδιόλα έχει πετύχει τόσα πολλά τόσο σύντομα στην καριέρα του. Είναι κίνητρο για μένα το γεγονός ότι μπορώ να μάθω ακόμα περισσότερα για το ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του. Ο Γκουαρδιόλα καταλαβαίνει τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο.

Δεν μας πιέζει αλλά μας πείθει για τις ιδέες του. Αν ένας προπονητής κάνει ότι και ο Γκουαρδιόλα τότε οι παίκτες πιέζουν τους εαυτούς τους και δίνουν ακόμα περισσότερα για την ομάδα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ