ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Μας κοστίζει το 3-4-3..."

Τσάβι: "Μας κοστίζει το 3-4-3..."

Τι σχολίασε ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, για το νέο σύστημα που εφαρμόζει ο Πεπ Γκουαρδιόλα τη φετινή χρονιά. Ποια τα λόγια του για Μουρίνιο και Κασίγιας

Ο πολυμήχανος χαφ των "μπλαουγκράνα", Τσάβι Ερνάντες, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου και επεσήμανε το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία του νέου συστήματος που εφαρμόζει ο Γκουαρδιόλα.

Η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη με 2-2 στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στη Βαλένθια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

"Η ισοπαλία είναι πάντοτε κακή για μας. Ποτέ δεν μας αρέσει αυτό αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας στο Μεστάγια. Σε φυσική κατάσταση και τεχνική υπερέχουμε από όλες τις ομάδες, αλλά δεν είμαστε τυχεροί".

"Το 3-4-3 είναι καλό, αλλά μας κοστίζει λίγο περισσότερο στην άμυνα", δήλωσε ο Τσάβι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μετατρέψει το σύστημα των Καταλανών σε ένα σχηματισμό τύπου 3-4-3 ώστε να ενταχθεί στο σύνολο και ο νεοαποκτηθείς Σεσκ Φάμπρεγας.

Τσάβι: "Μας κοστίζει το 3-4-3..."

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα στον αγώνα με τη Βαλένθια

Στον αγώνα όμως με τις "νυχτερίδες", οι παίκτες του Ουνάι Εμερί βρήκαν τρόπο να προβληματίσουν την άμυνα της Μπάρτσα πιέζοντάς την ψηλά και περιορίζοντας το χώρο.

Μένει να δούμε αν ο 40χρονος κόουτς θα σκεφτεί κάτι για να ελαχιστοποιήσει τα πλην στη φετινή στρατηγική της ομάδας του.

Για Μουρίνιο και Κασίγιας

Ο Τσάβι ρωτήθηκε επίσης για το πως αντιμετωπίζει το Μουρίνιο (ως γνωστόν ο Ζοζέ ήταν 4 χρόνια στο επιτελείο της Μπάρτσα) και ποια η σχέση που έχει με τον Ίκερ Κασίγιας με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει ψυχρανθεί το κλίμα ανάμεσά τους.

"Με τον Μουρίνιο ήμασταν μαζί στο σύλλογο αλλά δε μπορώ να τον κρίνω. Τότε ήταν ένας φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου, είχε δυναμικό χαρακτήρα και διάθεση να διδάξει ποδόσφαιρο, αλλά προπονητή δεν τον είχα ποτέ".

'Με τον Ίκερ δε μιλάμε ποτέ για τη Ρεάλ, παρά μόνο για θέματα προσωπικά και για την εθνική. Έχουμε καλή σχέση και συζητάμε μόνο γι 'αυτά τα θέματα..."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ