ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρώτο γκολ ο Νεϊμάρ, "επτάρα" η Μπαρτσελόνα

Πρώτο γκολ ο Νεϊμάρ, "επτάρα" η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ήταν σαρωτική στη Μπανγκόκ κόντρα στην Εθνική Ταϊλάνδης, επικρατώντας με 7-1. Πρώτο γκολ με τους "μπλαουγκράνα" για Νεϊμάρ, ο οποίος χάζεψε το κοινό και με σούπερ ντρίμπλα (videos).

To πρώτο γκολ του Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι πλέον γεγονός. Στο πρώτο ματς που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα από τότε που πήγε στο "Καμπ Νόου", ο Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα στο 12ο λεπτό κόντρα στους Επιλέκτους από την Ταϊλάνδη (από ασίστ του Φάμπρεγας), με τη φιλική αυτή αναμέτρηση να διεξάγεται στο "Estadio Nacional de Rajamangala" της Μπανγκόκ μπροστά σε περίπου 57.000 θεατές.

Η ομάδα του Χεράλδο "Τάτα" Μαρτίνο δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί αλλά έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 7-1 λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Πρώτο γκολ ο Νεϊμάρ, "επτάρα" η Μπαρτσελόνα

Σκόρερς για την πρωταθλήτρια Ισπανίας ήταν επίσης οι Πέδρο (χατ-τρικ), Μέσι (δύο γκολ) και Αλέξις, με την ομάδα επιλέκτων από την Ταϊλάνδη να σημειώνει το γκολ της τιμής στο 42' με πέναλτι του Ντάντγκα.

Πρώτο γκολ ο Νεϊμάρ, "επτάρα" η Μπαρτσελόνα

Το αρχικό σχήμα της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μπανιάκ, Αντριάνο, Ρομπέρτο, Σονγκ, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Μέσι, Νεϊμάρ

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαρτρά, Μοντόγια, Μαστσεράνο, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις, Άλμπα, Μπουσκέτ, Πίντο, Ντονγκού

Το πρώτο γκολ του Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα:

Το εκπληκτικό κοντρόλ του Νεϊμάρ:

Ταϊλάνδη - Μπαρτσελόνα 1-7 (Goals)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ