ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίσημη πρόταση για Νταβίντ Λουίς η Μπάρτσελόνα

Επίσημη πρόταση για Νταβίντ Λουίς η Μπάρτσελόνα
PHOTOGRAPH: EDDIE KEOGH/REUTERS

Επίσημη πρόταση κατέθεσε η Μπαρτσελόνα στην Τσέλσι για τον Νταβίντ Λουίς, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμα το ποσό της προσφοράς. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ο εκλεκτός για την οπισθοφυλακή των "μπλαουγκράνα".

Ο Νταβίντ Λουίς είναι ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα για να πλαισιώσει τον Ζεράρ Πικέ στην άμυνα των Καταλανών. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα σε ισπανικό και αγγλικό Τύπο, οι "μπλαουγκράνα" κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Ο παίκτης των "μπλε", ήταν από τους διακριθέντες της περσινής χρονιάς στο σύλλογο, οδηγώντας τους μέχρι την κατάκτηση του Europa League, ενώ έλαμψε και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με τη Βραζιλία.

Τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για πρόταση των Ισπανών ύψους 35.000.000 λιρών στους Άγγλους (δηλαδή περίπου 40.000.000 ευρώ), χρήματα που ζήταγε από την αρχή η Τσέλσι για τον παίκτη της.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα κατέθεσε μια μικρότερη αρχική πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ, με διάθεση όμως να την ανεβάσει.

Νέες πληροφορίες θα υπάρξουν σύντομα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ