ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Βιλανόβα στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Ο Βιλανόβα στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Δύο μόλις εβδομάδες μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στην οποία υποβλήθηκε, ο Τίτο Βιλανόβα επέστρεψε για να διευθύνει την απογευματινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στις 20 Δεκεμβρίου βρέθηκε στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού του λεμφαδένα, στις 22 Δεκεμβρίου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, και τη δεύτερη ημέρα του νέου χρόνου ο Τίτο Βιλανόβα είναι και πάλι στις επάλξεις...

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην καθημερινότητά του το απόγευμα της Τετάρτης διευθύνοντας την προπόνηση των "μπλαουγκράνα", με την πλέον συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο "Ciutat Esportiva" να είναι αναμφίβολα ο εναγκαλισμός του με τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Στα ευχάριστα της προπόνησης για τους Καταλανούς ήταν το γεγονός πως πήραν κανονικά μέρος οι Φάμπρεγας και Σονγκ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ στον αντίποδα απουσίασαν οι Μέσι και Αντριάνο που έχασαν τις πτήσεις τους για Βαρκελώνη μετά τις διακοπές των εορτών.

Το video με την προπόνηση, παρόντος του Τίτο Βιλανόβα:

Το tweet του Φάμπρεγας για την επιστροφή Βιλανόβα

Να σημειωθεί πως λίγες ώρες μετα την προπόνηση, ο Σεσκ Φάμπρεγας ανέβασε σχόλιο στο Twitter εκφράζοντας την χαρά του για το γεγονός πως ο προπονητής της Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας.

"Σήμερα η πρώτη προπόνηση της χρονιάς μαζί με τους συμπαίκτες μου, πολύ χαρούμενος για την παρουσία του Τίτο! Αύριο περισσότερα", έγραψε ο 25άχρονος Ισπανός διεθνής μέσος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ